Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

dinsdag 17 juli 2018

Zomerse mixed media kaart


Hallo allemaal, hier is Miranda met een zomerse mixed media kaart.
Inkt, stempelen en papier :D


Ik ben begonnen met een mal af te tekenen en uit te knippen van DutchDoobadoo. Ik heb heel dik papier gebruikt, eigenlijk karton, omdat ik er veel water op ga gebruiken.


Ik heb twee kleuren Distress Oxide op mijn craftsheet gedaan. Wat water bij gesprayd en het papier er mee in gedept.


Vervolgens heb ik dit leuke stencil gebruikt en met een sponsje en dezelfde kleuren distress oxide het patroon aangebracht.


Ik vond het patroon te sterk, dus heb ik er nog wat water over heen gesprayd.


Met een Micron pen en de mal, heb ik het kader in getekend. De onderbrekingen heb ik doorgetrokken.


Door wat oxide op je craftsheet te doen, kan je het oppakken met je waterpenseel.
Ik heb de kaders aangezet door het op deze wijze in te kleuren.


Zo ziet het er dan uit.


Mooie stempel van AALL&CREATE gestempeld met Vintage Photo Distress Oxide. Op de kaart en op een los papiertje. Met dezelfde kleur Oxide ook gestencild met een leuk stipjes stencil.


Met een bruine ZiG Clean Color Real Brush (Wat een naam!), of te wel aquarelmarker, heb ik de vlinder aangezet. Met een waterbrush heb ik het uit laten vloeien.


De losse vlinder plak ik op de kaart, alleen het lijfje zodat de vleugels los blijven.Vervolgens heb ik de rest versierd met figuurtjes uit stansvellen van StudioLight. Ik denk dat ze van My Botanic Garden afkomen. Veel stansblokken van StudioLight zitten vol met leuk bloemen, takjes, randjes en tags.

Bedankt voor het kijken en tot de volgende keer.
Laat los, Ontspan en Geniet!

Miranda

Je kan de materialen bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt, kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel. Staat er iets niet bij waar je wel geĆÆnteresseerd in bent, vraag er gerust naar.

Dutch Doobadoo - Dutch Swing Art - Trifold 2 Distress Oxides Ink Pad - Twisted Citron Distress Oxides Ink Pad - Salty OceanDistress Oxides Ink Pad - Vintage Photo AALL & CREATE - Clearstamp Border - set #81  ZIG - Clean Colors - Real Brush - Brown ZIG - Brush H2O - Long - Large Tip

1 opmerking:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtig en duidelijk uitgelegd! Groetjes Betha