Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

vrijdag 13 juli 2018

#HVZomerMarathon2018 - Challenge 4 - Tags&Labels

We zijn al weer bij de vierde challenge aangekomen van de Create it with HobbyVision Facebookgroep #HVZomerMarathon2018.  

Deze Challenge is: Gebruik Tags en/of Labels op je creatie. Hoe je dat verwerkt? Dat maakt niet uit, zo lang er maar herkenbaar een Tag of Label te zien is.Dit is mijn voorbeeld ter inspiratie:De basis van het boekje is gemaakt met de ticket mal van Studio Light met het mooie bloemenpapier White Flowers van Noor! Design.

Alle labels zijn gemaakt met de Vaessen Creative - 3 in 1 Tag Punch in verschillende maten. Deze heb ik ingescand en er in Silhouette Design Studio software een ‘interne schaduw’ in gemaakt. Hierdoor krijg je een kleiner label. Deze heb ik met de Silhouette uit het bloemenpapier uitgesneden en op het label geplakt.


Alle randjes zijn beïnkt met Distress Ink Tumble glass.De bloem is gemaakt van Flower Foam met de Marianne Design - Craftables - Flowers Succulent (round). Deze heb ik gekleurd met Distress Ink - Tumble glass.


De takjes (Studio Light - Stansmal - 3D Flowers nr.92)  en de bloem (Joy! Crafts - Cutting & Embossing stencil - Bloem Exotisch) achter de foambloemen zijn gestanst uit wit cardstock en gekleurd met Distress Ink Tumble Glass, Salty Ocean en Iced Spruce. Ditzelfde met de hartjes en pijl gedaan (Studio Light - So Spring - Stansmal STENCILSS78).


Achter het kadertje (ook uit de set Studio Light - So Spring - Stansmal STENCILSS78) heb ik op wit cardstock een tekst uit de set CraftEmotions - Clearstamps A6 - Bullet Journal - Tekst diversen gestempeld met Distress Oxide Broken China en geëmbossed met Wow! Clear Embossing poeder Clear Super Fine.


Op het grote label aan de zijkant heb ik een journaling kaartje (eigen ontwerp) uitgeprint in dezelfde kleuren en opgeplakt en een tekst gestempeld uit de set CraftEmotions - Clearstamps A6 - Bullet Journal - Tekst diversen met Distress Oxide - Broken China geëmbossed met Wow! Clear Embossing poeder Clear Super Fine.Op ‘pagina’ twee van het boekje heb ik van een deel van de Noor! Design - Blauwe mal - Ovaal met sierrand en een stukje designpapier een vakje gemaakt waar ik weer een label in geschoven heb.Op het grote label aan de zijkant heb ik ook een journaling kaartje uitgeprint in zelfde kleuren en opgeplakt zodat ik als ik de bestemming weet er een boodschap voor de ontvanger op kan schrijven.Op de derde ‘pagina’ in het ticketmal boekje zit een envelopje uitgestanst uit hetzelfde scrapppier. Hierna heb ik het envelopje nog een keer uit wit cardstock gesneden en iets kleiner uitgeknipt zodat je een ‘opwerking’ krijgt. Hier heb ik heel lichtjes met Distress Ink Tumble glass de Noor! Design - Clearstamp - Dotterbloem gestempeld.Op het grote label aan de zijkant heb ik ook weer een journaling kaartje opgeplakt en een tekst gestempeld uit dezelfde Clearstamp set met Distress Oxide - Broken China en geëmbossed met Wow! Clear Embossing poeder Clear Super Fine.


Het boekje heb ik aan elkaar gemaakt met een lintje. Omdat ik niet de goede kleur lint had heb ik een wit organza lint gekleurd met een Copic Marker (BG01).Aan het lintje heb ik twee bedeltjes gemaakt. 


Ik hoop dat ik jullie wat inspiratie gegeven heb voor het thema ‘Labels&Tags’ van onze Zomer Marathon!


———————————————————————————————————
Elke maandag en vrijdag in de maanden juli en augustus wordt op de facebook groep van HobbyVision een uitdaging geplaatst. Je mag werken op het formaat dat jij fijn vindt. Je plaatst de creaties in het desbetreffende album in onze FacebookgroepHet album voor deze uitdaging vind je hier.

Je hoeft niet gelijk de creatie te plaatsen, komt het een week niet uit dan kan je deze altijd later nog maken. Wil je meedoen voor de prijs? Dan moet je alle 18 creaties vóór 7 september in de albums hebben geplaatst. Je hebt dus iets langer de tijd om alles af te werken. Uiteraard is het ook mogelijk om maar af en toe aan een challenge mee te doen die je aanspreekt. Ook dan mag je gerust je creatie plaatsen, alleen doe je dan niet mee voor de prijs. We hopen dat jullie dit een leuke actie vinden voor de zomermaanden.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.


CraftEmotions - Clearstamps A6 - Bullet Journal - Tekst diversen 5-10mm Studio Light - So Spring - Stansmal STENCILSS78 Noor! Design - Blauwe mal - Ovaal met sierrand Marianne Design - Craftables - Flowers Succulent (round) Studio Light - Stansmal - 3D Flowers nr.92  Leane Creatief - Flower foam sheets a4 Off White (10 vel)Joy! Crafts - Paperpad A4 - White FlowersWOW! Embossingpoeder - Large 160 ml - Opaque Bright White Super FineDistress Inkt - Mini - Tumbled Glass Distress Inkt - Mini - Iced SpruceDistress Oxides Ink Pad - Broken China Distress Inkt - Mini - Salty Ocean Dutch Doobadoo - Dutch Hobby Glue Ultrafine tip - Glue applicator (2 stuks) Vaessen Creative - Papiersnijder + riller - 30,5x15,2cm - 12x6 Paper Distresser - Tim Holtz Joy! Crafts - Foam tape 2mm  Vaessen Creative - 3 in 1 Tag PunchNoor! Design - Clearstamp - Dotterbloem

1 opmerking:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel erg mooi en weer een leuke challenge! Groetjes Betha