Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

maandag 23 juli 2018

#HVZomerMarathon2018 - Challenge 7 - TekstHet thema van Challenge nummer 7 is Tekst. Doe iets met tekst in je creatie. Je mag zelf bedenken wat. Knippen, plakken, handletteren, stencilen, stempelen etc. Ik had zin om te tekenen en heb daarin een bijpassende tekst verwerkt.Eerst heb ik de tekening geschetst.Vervolgens de tekst er in geschetst. Ik vind het leuk om met 'tegengestelde' lettertypen te werken.Tot slot heb ik de tekening ingekleurd met aquarelverf van Sennelier en een waterbrush.


Ik ben benieuwd naar jullie creaties met het thema tekst.

Laat los, 
Ontspan 
en 
Geniet!

———————————————————————————————————
Elke maandag en vrijdag in de maanden juli en augustus wordt op de facebook groep van HobbyVision een uitdaging geplaatst. Je mag werken op het formaat dat jij fijn vindt. Je plaatst de creaties in het desbetreffende album in onze Facebookgroep

Je hoeft niet gelijk de creatie te plaatsen, komt het een week niet uit dan kan je deze altijd later nog maken. Wil je meedoen voor de prijs? Dan moet je alle 18 creaties vóór 7 september in de albums hebben geplaatst. Je hebt dus iets langer de tijd om alles af te werken.
Uiteraard is het ook mogelijk om maar af en toe aan een challenge mee te doen die je aanspreekt. Ook dan mag je gerust je creatie plaatsen, alleen doe je dan niet mee voor de prijs.
We hopen dat jullie dit een leuke actie vinden voor de zomermaanden.

Geen opmerkingen: