Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

vrijdag 13 juli 2018

Bloom lijn Ticket kaart

Vandaag een kaart met de gave Studio Light - Mixed Media Rainbow Designs lijn en de Studio Light - Embossing Die Cut Stencil - Essentials nr.98 (op het moment helaas niet op voorraad maar ik denk dat heeeel veel van jullie hem al hebben!).


Ik ben begonnen met de bloemen en de takjes (Bloom STAMPMB14) te stempelen met Versafine - Clair Ink Pad - Nocturne op Copic Blending paper. De bloemen heb ik ingekleurd met Faber Castell Polychromos met deze kleurnummers: Bloemen: 124-142136-160-249 Blaadjes: 168-170Daarna de bloemen en de blaadjes uitgeknipt. Omdat ik het niet mooi vind als je witte randjes blijft zien, heb ik de randjes zwart gemaakt met een Copic marker.

Uit het Studio Light - ART BY MARLENE - A4 Collage Paper 02 blok heb een mooi vel uitgezocht en uitgesneden met de kleinste mal. Deze gemat op wit cardstock en de basis gesneden van zwart cardstock.

Door de ingekleurde bloemen even op het collage papier te leggen kun je de plaats bepalen waar je ze wilt hebben. Dan stempel je de bloemen en takjes rechtstreeks op collagepapier.
Zo krijg je toch de fijnere delen van de stempel die bijna niet uit te knippen zijn. Dan plak je je ingekleurde bloemen en blaadjes precies op de gestempelde bloemen.

Met een houtskool potlood heb ik daarna een schaduw om de bloem heen gemaakt en die wat uitgeveegd met een doezelaar.

De tekst ‘Grow’ komt uit dezelfde stempelset en heb ik ook gestempeld met Versafine - Clair Ink Pad - Nocturne. 
Als laatste nog rondom losjes een doodle randje aangebracht met een Uni-Ball Signo - Broad Point Gel Pen – Black.


Omdat ik graag een dubbele kaart wilde heb ik de grootste maat nog een keer uit zwart gesneden. Van wit heb ik nogmaals de een na grootste maat uitgesneden zodat ik er iets op te schrijven.
De twee tickets heb ik aan elkaar gemaakt met een wit organza lintje die ik met een Copic marker een bijpassende kleur paars heb gemaakt.


Leuk dat je weer langs kwam op ons blog en graag tot een volgende keer!


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Studio Light - ART BY MARLENE - A4 Collage Paper 02 Stempelinkt Versafine - Clair Ink Pad - Nocturne Studio Light - Mixed Media Rainbow Designs - Bloom STAMPMB14  Faber Castell Polychromos - Blikken doos 24 stuksDerwent electrische gumUni-Ball Signo -  Broad Point Gel Pen - BlackLawn Fawn - Stamp Shammy - 5Dutch Doobadoo - Dutch Hobby GlueUltrafine tip - Glue applicator (2 stuks)