Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zondag 8 juli 2018

Friends are like Sea Shells

Vandaag wil ik jullie een kaart laten zien met de nieuwste artikelen van Marianne Design. Er zijn ontzettend gave nautical stansjes uitgekomen, dat is echt een thema waar ik helemaal weg van ben.

Voor de basis van deze kaart heb ik de nieuwste Shape Art mal label van Dutch Doobadoo gebruikt. Een heel neutraal model wat voor veel doeleinden geschikt is.Het papier wat ik voor deze kaart heb gebruikt komt uit het nieuwe paperpad Seabreeze. In het midden heb ik de gave reddingsboei verwerkt met daarachter een leuk knipvel. Dit is ook een knipvel wat deze maand is uitgekomen.
Achter de reddingsboei heb ik wat visnet verwerkt, dit is een stans van Marianne Design van vorig jaar, maar die blijft gewoon echt geweldig.

Ook heb ik nog een leuke label achter de reddingsboei geplakt, deze heb ik gemaakt met de 3-in-1 Tag punch van Vaessen Creative.

De tekst is een nieuwe stempel, deze heb ik op een soort vaandel gestempeld en deze met wat foamtape opgeplakt zodat hij echt bovenop de kaart ligt.


Verder nog een gave stormlamp, deze heb ik uit rood cardstock gestansd. Daarvoor wat plaatjes van schelpen, een zeepaardje en een camera wat ik uit het knipvel en het paperpad heb geknipt. Ook de houten paal met strand/zee aan de linkerkant komt van het knipvel.

Het zeewier is gemaakt met een Craftable van afgelopen jaar, ook deze kan weer heel goed gecombineerd worden met de nieuwe artikelen van dit jaar.

Wil je weten wat er allemaal is uitgekomen van Marianne Design? Kijk dan even dit LIVE  filmpje. Je kan het hier terugkijken:
Ik hoop dat ik jullie weer kan inspireren met deze creatie. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Marianne Design - Paperpad A5 - Seabreeze Marianne Design - Creatable - Hurricane Lamp Marianne Design - Creatable - Nautical Set Marianne Design - Knipvel - Els Weezenbeek Seabreeze 2 Marianne Design - Clearstamp - Beach sentiments Marianne Design - Craftable - Coral Marianne Design - Craftable Tiny`s Fishnet Craftable - Tiny`s Ocean set Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Bookmark 2 Hemp cord naturel - 0,8mm x 100m Vaessen Creative - 3 in 1 Tag Punch 

1 opmerking:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtige zomerse kaart! Groetjes Betha