Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zaterdag 18 mei 2019

DDBD Another Label Secret Garden

Ik had jullie nog een uitleg beloofd van deze vouwkaart. Ik heb hem gemaakt met de DDBD 'Shape Art – Another label' en het 'Noor! Design - Paperpad A4 - Secret Garden'. 


Ik heb de DDBD Shape art overgenomen op rood cardstock. Daar heb ik 2 vouwlijnen in gemaakt. Op 5 cm van de linker kant een bergvouw en op 9 cm van de linkerkant een dalvouw.

Daarna de 'opwerking' van de mal overgenomen op wit cardstock en de kleinste maat op designpapier. Deze knip je in drie delen op de maat zodat ze op de omgevouwen delen passen.

Op het linkerdeel heb ik onder het witte cardstock nog een randje van rood cardstock geplakt, gemaakt met de 'Vaessen Creative - Randpons - Daisy'.


Voor het vakje op het rechter van de kaart deel heb ik de onderkant nogmaals overgenomen van de male op  rood cardstock en deze op 5 cm hoogte afgesneden. Ook hierop komt weer een opwerking van wit cardstock en designpapier.  Hiervan snij je ook weer de hoogte af zodat ze op het vak passen. Het vak heb ik aan de onderkant en zijkanten met foamtape verhoogd opgeplakt zodat er labeltjes in kunnen.

Hierboven op heb ik de mooie 'Noor! Design - Blauwe mal - Ovaal met sierrand' geplakt van wit cardstock. Ik heb hier een 'mat' onder geplakt van hetzelfde rode cardstock die ik met mijn Silhouette gemaakt heb. Deze heb ik ook met foamtape verhoogd opgeplakt.Het schattige meisje komt uit 'Noor! Design - Labelvellen/knipvel - Secret Garden' net als de 'Hooray' banner. Deze heb ik licht gebogen opgeplakt voor een speels effect.

Verder de kaart versierd met een paar bloemen van hetzelfde rode cardstock gemaakt met de 'Marianne Design - Creatable - Anja`s beautiful flower set' in twee verschillende maten.

Het label 'Birthday Wishes' onder de bloem op het linkerdeel komt ook uit het 'Noor! Design - Labelvellen/knipvel - Secret Garden'.


In het vak op het rechterdeel heb ik twee envelopjes geschoven, gemaakt met 'Noor! Design - Scr@p! - Stencil Mini envelopes'. Deze zijn opgewerkt met designpapier uit hetzelfde paperpad. Zo krijg je een mooi bijpassend geheel.


In de envelopjes zitten twee labeltjes uit het 'Noor! Design - Labelvellen/knipvel - Secret Garden'.


Tenslotte nog een paar lintjes aan de labeltjes en mijn kaart is klaar!

Bedankt voor het kijken!


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.


Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Another label A4  Noor! Design - Paperpad A4 - Secret Garden Noor! Design - Labelvellen/knipvel - Secret GardenVaessen Creative - Randpons - Daisy Marianne Design - Creatable - Anja`s beautiful flower set Noor! Design - Scr@p! - Stencil Mini envelopes Noor! Design - Scr@p! - Stencil Tags and LabelsDutch Doobadoo - Dutch Hobby GlueVaessen Creative - Papiersnijder + riller - 30,5x15,2cm - 12x6 Ultrafine tip - Glue applicator (2 stuks) CraftEmotions Extra Sticky Tape 6mm


3 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtige kaart met de pockets en envelopjes! Groetjes Betha

Cobie zei

Geweldig!..... Heel mooi.
Groetjes Cobie

Gitta Tielmann-Zöller zei

Hallo, mijn naam is Rosalie Noah. Ik kom uit Sluis, maar ik ga met mijn man naar Waterton Lakes National Park in Canada. de woorden kunnen niet verklaren hoe opgewonden ik nu ben dankzij Drigbinovia voor het repareren van mijn gebroken huwelijk, en nu heeft mijn man mij en onze kinderen achtergelaten voor een andere vrouw. We waren zeven jaar getrouwd en tijdens onze bruiloft hebben we ruzie gehad, één trouwe ochtend vertelde me dat hij een scheiding met me wilde, dus ik zei hem dat hij nooit meer thuis zou komen, zijn vriend vertelde me dat hij nu in Australië woont met een andere vrouw. en hij maakt alle communicatie ongeldig. Ik heb geleerd dat mijn leven voorbij was en mijn kinderen we zien hun vader nooit meer terug. Ik probeerde sterk te zijn voor mijn kinderen, maar ik kon de pijn niet beheersen die mijn hart pijnigde. Ik was zes jaar lang verteerd, omdat ik echt van hem hield. Ik denk elke dag en nacht over hem, en ik zou hem graag terug willen hebben in mijn leven. Ik werd letterlijk gek en had een goddelijke interventie nodig. Ik vertelde dat al mijn problemen van mijn vrienden ooit soortgelijke uitdagingen in haar leven hadden. Ze verwees me door naar een zeer krachtige man genaamd DrIgbinovia. Ze zei dat hij de enige reden was voor haar gelukkige huwelijk, dus besloot ik hem eens te proberen. Ik stuurde een massage naar zijn e-mail [doctorigbinovia93@gmail.com en hij gaf me instructies over wat ik moest doen, en dat deed ik ook, en hij maakte een liefdesbetovering voor mij. Tot mijn grote verbazing belde mijn man me net drie weken later en vertelde me dat hij ons net zo veel mist als de kinderen. Ik was zo verrast, mijn hart was vervuld van vreugde en opwinding. Hij verontschuldigde zich voor zijn fout en verontschuldigde zich voor de pijn die hij had veroorzaakt. Dus kwam hij met veel liefde en vreugde terug naar ons, en vanaf die dag was ons huwelijk nu sterker dan voorheen. Dankzij Drigbinovia is hij een zeer krachtige man, dus besloot ik mijn verhaal te vertellen aan mannen of vrouwen die dezelfde pijn doormaken. Ik wil dat je weet dat er een oplossing is. Drigbinovia is de oplossing, een echte en krachtige goochelaar die bad dat hij voor vrouwen en kinderen had geleefd om hun pijnlijke tijd te helpen. En het is ook een vloek om HIV, kanker, enz. Te genezen of WhatsApp hem over +2348144480786 GOED GELUK