Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

vrijdag 3 mei 2019

Dikke knuffel

Hallo allemaal.

Deze keer laat ik zien hoe ik deze kaart met bloemen en takjes heb gemaakt.
Allereerst ben ik begonnen met het stansen van de Dahlia en de Passiflora bloemen. Hiervoor gebruik ik het gladde witte cardstock. Ook de verschillende soorten blaadjes zijn uit het witte cardstock. Ik heb ze op kleur gebracht met Distress Oxides,  de kleuren Victorian Velvet, Dusty Concord, Peeled Paint en Forest Moss.Daarna heb ik mijn embossingmat en tools gepakt en de bloemen en bladeren opgebold. Zo krijg je er meer een 3d effect van.
De afmeting van de kaart is 15 bij 15 en ik ben begonnen met wit cardstock, daarboven op roze cardstock van 14.5 bij 14.5 en als laatste een stuk scrappapier van AB Studio van 14 bij 14.
De afbeelding heb ik op een mooie doily geplakt en dit geheel met foamtape op de kaart geplakt. Links onder in de hoek heb ik de mooie bloemen en bladeren geplakt, dit doe ik altijd met een lijmpistool omdat de bloemen best wel zwaar zijn qua gewicht. Aan de doily heb ik die leuke borduurlabels gemaakt. Op de kleinste heb ik  een ticket met een leuke stempel geplakt. De gaatjes van de labels heb ik dicht gelaten,  doorprikken is alleen nodig als je gaat borduren. De randjes heb ik roze gemaakt met Distress oxide. Tenslotte heb ik er nog een mooie roze swirl opgeplakt.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden en ook zin krijgen om een lente kaartje te maken.
Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Als je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

CraftEmotions - Kaartkarton glad - 10 vel wit  Collection Kit - AB Studio - Enchanted Flowers Noor! Design - Labelvellen/knipvel - Secret Garden Noor! Design - Cutting mal - Dahlia  Joy! Crafts - Cutting & Embossing mal - Passiflora Noor! Design - Floral Flourishes - Swirl leaves Studio Light - 3D Flower Dies - nr. 179 Joy! Crafts - Cutting & Embossing mal - Borduurlabels  Noor! Design - Crafty Cocktail - Tickets  Joy! Crafts - Embossingpennen 4 stuks Joy! Crafts - Flower Shaping Tools Molding Mat  Distress Oxides Ink Pad - Victorian Velvet Distress Oxides Ink Pad - Dusty Concord Distress Oxides Ink Pad - Forest Moss Distress Oxides Ink Pad - Peeled Paint

2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtige kaart! Groetjes Betha

Ruža Tomašić zei

Ik wil mijn prachtige getuigenis delen over hoe ik mijn Echtgenoot van mijn leven terugkeerde, ik wil de mensen vertellen dat er een echte spell caster online is en is krachtig en oprecht, Zijn naam is Baba Wale Wiseman, hij heeft geholpen Ik heb onlangs mijn relatie met mijn man herenigd die me dumpte. Toen ik contact opnam met Wiseman, wierp hij een liefdesbetovering voor mij en mijn echtgenoot die zei dat hij niets meer met mij te maken had, belde mij en begon me te smeken. Voor iedereen die dit artikel leest en hulp nodig heeft, kan Wiseman ook alle soorten hulp bieden, zoals het herenigen van een huwelijk en een relatie, het genezen van alle soorten ziekten, rechtszaken, zwangerschapsvertelling, we zijn nu heel blij met ons zelf. Wiseman laat hem beseffen hoeveel we van elkaar houden en elkaar nodig hebben. Deze man is echt en goed. Hij kan je ook helpen je gebroken relatie te herstellen. Ik had mijn man terug! Het was als een wonder! Geen huwelijkscounseling en we doen het heel goed, in ons liefdesleven. Contact opnemen met deze geweldige man als je problemen hebt met een duurzame oplossing
via e-mail: babawalewiseman01@gmail.com
WhatsApp: +2348129806153