Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

donderdag 16 mei 2019

Live workshop blik met verborgen album.

Hallo allemaal,

Zoals ik altijd probeer heb ik ook dit keer weer een geschreven versie van de live uitzending.
Ik hoop dat het weer een leuke workshop was en jullie hier weer een ideetje aan hebben.

Allereerst de benodigdheden:


Stevig touwtje van 55 cm 
Kraft of cardstock van 
26 cm x 7 cm 
20,5 cm x 7 cm ( 7 x ) 
Cirkel van 9,5 cm doorsnee 
Een strook cardstock of kraft van 30.5 cm x de hoogte van je blik. In mijn geval is dat 11 cm 
Designpapier 
7 cm hoog x 5,8 breed 
9,4 breed x 6,5 hoog ( 30 x ) 
9.5 breed x 6,5 hoog ( 2 x ) 
6,5 cm x 6,5 cm 
6 cm breed x 11 cm hoog 
10.5 hoog x 28,5 cm breed 


Neem het kraft of cardstock van 26 cm x 7 cm en ril dit op 10 en 16 cm (je rillijnen zijn 10 cm) 
Ril alle delen van 20.5 x 7 cm op 10 en 10,5 cm 
Neem het designpapiertje van 7 hoog x 5,8 breed en plak dit in de rug Neem 1 deel van de 7 gerilde kraft / cardstock delen van 20,5 x 7 cm en plak deze in het midden op het designpapier  
Neem de 2de van de 7 gerilde delen en plak deze aan de vouwlijn links en plak er 1 rechts aan de vouwlijn. 
Plak de overige daar weer tussen.Plak de 30 delen van 6,5 x 9.4 designpapier op de pagina`s 
NIET OP DE BUITENKANT 

Plak op de buitenkant voor en achter de 2 delen van 9,5 x 6,5 cm 
Maak nu in het midden twee gaatjes op ongeveer 1 cm vanaf de boven en onderkant. 
Rijg hier van binnen naar buiten een touwtje doorheen. 
Leg het nu even aan de kant. 


Neem een literblik en maak in het midden van de bodem een gaatje met b.v. een spijker. Het gaatje moet zo groot zijn dat er een touwtje of lintje van jouw keuze door kan. 
Je kan dit handig meten door er een kruis op te zetten en vanaf het midden punt 2,5 cm te meten 
Meet de hoogte van je blik en snijd een strook cardstock in een leuke kleur dat bij je designpapier past. 
MEET TUSSEN DE DIKKE RANDEN. Neem nu het stukje designpapier van 6 breed x 11 cm hoog en plak dat op het blik van boven naar beneden. 

Neem de lange strook van 30.5 x de hoogte van je blik en maak aan de korte kanten een leuke rand met een stans of een pons. ( hoeft niet, mag ) 
Plak deze om het blik. Het deel waar het niet aan elkaar past, daar zit dan het strookje designpapier onder. 

Plak de cirkel op de bovenkant ( eigenlijk de onderkant van het blik ) Maak er nog even de gaatjes weer in. 

Neem nu het boekje en haal de touwtjes van het boekje door de gaatjes van het blik van binnen naar buiten. Maak nu een strik op de bovenkant en het boekje zit verscholen in het blik. 
Rijg nog even een leuk knoopje of iets aan de uiteinden van het touwtje zodat het niet weer door de gaatjes schiet. 

 Nu kan je het geheel lekker gaan versieren. 

En dit is het blik wat ik als voorbereiding had gemaakt:


Het designpapier wat ik er op verwerkt heb is van Maja Design - Denim & Girls
Echt mijn kleurtjes, met een beetje blauw, en roze ;)Het albumpje heb ik in dit blik gemaakt van kraft papier Aan de voorkant heb ik nog een touwtje door de gestanste rand gehaald, van boven naar beneden zodat de strik onderaan het blik komt. 
Verder nog wat bloemen en een plaatje uit het paperpad van Maja - denim & friends.


En tijdens de live uitzending heb ik het blik en het albumpje gemaakt met de
Graphic 45 - love notes collection  Ook prachtig !!Het filmpje is ook terug te kijken op ons YouTube kanaal:
 FACEBOOKLIVE - Workshop Conservenblik 15 mei - Basispakket Love Notes  FACEBOOKLIVE - Workshop Conservenblik 15 mei - Basispakket Denim & Girls Maja Design - Denim & Girls - COMPLETE SET  Paperpad Graphic 45 - 30,5 x 30,5 cm - Love Notes   Scor-Tape - 1/4"X27yd  Vaessen Creative - Papiersnijder + riller - 30,5x15,2cm - 12x6" Katoenen Koord - 1 MM - ZwartDutch Doobadoo - Dutch Hobby GlueJoy! Crafts - Ultrafine tip applicatorVaessen Creative - Randpons Sweet & petite 5 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Geweldig, wat is dit leuk en mooi! Groetjes Betha

GerJanne zei

Fantastisch Janet! Wat en supercreatie en een ontzettend leuk cadeau!

Gina Bloyaert zei

Hey Janet,
Wat is dat een gaaf idee zeg!!!!
En heel mooi,is eens iets anders.
En dan moet je weer kiezen tussen die 2 prachtige papierlijnen pfffff
Bedankt alweer voor deze mooie en duidelijke tutorial.
Mvg gina België

Rosalie Noah zei

Hallo, mijn naam is Rosalie Noah. Ik kom uit Sluis, maar ik ga met mijn man naar Waterton Lakes National Park in Canada. de woorden kunnen niet verklaren hoe opgewonden ik nu ben dankzij Drigbinovia voor het repareren van mijn gebroken huwelijk, en nu heeft mijn man mij en onze kinderen achtergelaten voor een andere vrouw. We waren zeven jaar getrouwd en tijdens onze bruiloft hebben we ruzie gehad, één trouwe ochtend vertelde me dat hij een scheiding met me wilde, dus ik zei hem dat hij nooit meer thuis zou komen, zijn vriend vertelde me dat hij nu in Australië woont met een andere vrouw. en hij maakt alle communicatie ongeldig. Ik heb geleerd dat mijn leven voorbij was en mijn kinderen we zien hun vader nooit meer terug. Ik probeerde sterk te zijn voor mijn kinderen, maar ik kon de pijn niet beheersen die mijn hart pijnigde. Ik was zes jaar lang verteerd, omdat ik echt van hem hield. Ik denk elke dag en nacht over hem, en ik zou hem graag terug willen hebben in mijn leven. Ik werd letterlijk gek en had een goddelijke interventie nodig. Ik vertelde dat al mijn problemen van mijn vrienden ooit soortgelijke uitdagingen in haar leven hadden. Ze verwees me door naar een zeer krachtige man genaamd DrIgbinovia. Ze zei dat hij de enige reden was voor haar gelukkige huwelijk, dus besloot ik hem eens te proberen. Ik stuurde een massage naar zijn e-mail [doctorigbinovia93@gmail.com en hij gaf me instructies over wat ik moest doen, en dat deed ik ook, en hij maakte een liefdesbetovering voor mij. Tot mijn grote verbazing belde mijn man me net drie weken later en vertelde me dat hij ons net zo veel mist als de kinderen. Ik was zo verrast, mijn hart was vervuld van vreugde en opwinding. Hij verontschuldigde zich voor zijn fout en verontschuldigde zich voor de pijn die hij had veroorzaakt. Dus kwam hij met veel liefde en vreugde terug naar ons, en vanaf die dag was ons huwelijk nu sterker dan voorheen. Dankzij Drigbinovia is hij een zeer krachtige man, dus besloot ik mijn verhaal te vertellen aan mannen of vrouwen die dezelfde pijn doormaken. Ik wil dat je weet dat er een oplossing is. Drigbinovia is de oplossing, een echte en krachtige goochelaar die bad dat hij voor vrouwen en kinderen had geleefd om hun pijnlijke tijd te helpen. En het is ook een vloek om HIV, kanker, enz. Te genezen of WhatsApp hem over +2348144480786 GOED GELUK

Maria Andrea zei

Hallo vrienden, mijn naam is Andrea Maria, uit Stockholm - Zweden. Ik lees goede opmerkingen over je goede werk, ik ben heel blij voor jullie allemaal, want ik heb hetzelfde geluk gevonden in mezelf, slechts een paar weken geleden las ik een goed getuigenis op soortgelijke blogsite op mijn werkkantoor, een opmerking van een dame Jennifer uit Madrid zei dat een geweldige man uit de Africana-land genaamd Dr. Oduduwa zijn ex-vriendje na 12 maanden van uiteenvallen terug kon nemen. Ik was gemotiveerd, ik probeerde contact te leggen met dezelfde Oduduwa via:
{Dr.oduduwaspellcaster@gmail. com}
 voor een dringende oplossing om mijn huwelijk voor ongeveer 2 jaar te herstellen, ben ik gescheiden geweest. Onmiddellijk stuurde ik een e-mail naar Dr. Oduduwa, ik kreeg een onmiddellijk antwoord, hij vertelde me dat hij me kon helpen, hij zei dat mijn zaak te gemakkelijk voor hem is omdat hij in de loop van de jaren soortgelijke zaken heeft opgelost. Ik heb het geprobeerd, omdat ik niets te verliezen heb bij het proberen. Hij vereiste foto-afbeeldingen en kocht kaarsen en ander spellingmateriaal dat nodig was voor een succesvol resultaat. Twee dagen geleden, dinsdagmorgen nadat het liefdesspel was geactiveerd, kreeg ik een telefoontje van de man van mijn ex-echtgenoot, hij sprak zo vriendelijk tegen me en verontschuldigde zich voor het breken met mij dat het het handwerk van de duivel was en hij vond het erg jammer, Ik vergeef hem en bedank hem voor zijn terugkeer. Het was schokkend en een grote verrassing. Ik kan me nooit voorstellen dat het zo snel zal werken tot gisterochtend mijn man thuiskwam om me te ontmoeten en onze twee geweldige kinderen, we zijn allemaal blij als een gezin.
Dr. Oduduwa heeft geweldige magische spellingskracht om het volgende op te lossen: ...
1) hou van spellen om spellen te winnen
2) Reset Lost Love Spells
3) Echtscheidingen
4) Echtgenoten van de echtgenote van de echtgenoot
5) bindende spelling om voor altijd samen te leven
6) Break-up spreuken
7) Magische wortels en kruiden voor sterke opstanding en langdurige seks
8.) Magische spelling wordt gepromoot in uw werkkring
9) Magische spreuk om een ​​baby te krijgen. (vrouwelijke vrucht van de baarmoeder)
noot Ik was wanhopig om mijn ex-liefdesman terug te krijgen, het werkt sneller, wanhopig op zoek naar een dringend resultaat om ware liefde en vrede in de huwelijksrelatie te herstellen om onmiddellijk contact op te nemen met Dr. Oduduwa. WhatsApp mobiel: +79268011965