Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

woensdag 8 mei 2019

Flower Angel

Hallo allemaal,

Deze keer laat ik deze leuke kaart zien met die mooie engel van Rice Paper. Als basis heb ik kraft cardstock genomen en dit gemat met het designpapier van Noor Design. Daaroverheen een strook over dwars van Kraft en Designpapier.
Op een stuk Kraft karton heb ik een afbeelding van Rice Paper geplakt met Liquitex. Van roze cardstock heb een mooi rondje gestansd met een stans van Marianne Design en daarop heb ik het plaatje met de engel geplakt.Rechts onder in de hoek heb ik een bloementoef met heel veel takjes gemaakt. Alle bloemen en takjes zijn uit wit glad cardstock gestansd en op kleur gebracht met distress oxides.Links boven in de hoek heb ik de vlinder geplakt, deze hoort ook bij de ronde vlindermal die om het plaatje zit. Als laatste heb ik op alle bloempjes Nuvo Drops gedaan wat het ook helemaal af maakt. Midden op de grote bloem zit een grote kraal en op de bloemblaadjes heb ik druppels Glossy Accents gedaan.

Leuk dat je weer kwam kijken.Alle gebruikte materialen zijn te koop bij www.hobbyvision.nl. Als je op het plaatje klikt kom je vanzelf op de juiste pagina in de webwinkel.

Marianne Design - Creatable - Anja`s Butterfly Noor! Design - Paperpad A4 - Love Story Noor! Design - Cutting mal - Dahlia Stamperia - Rice Paper A4 - Wonderland Fantasy Decorations Studio Light - 3D Flower Dies - nr. 181  Studio Light - 3D Flower Dies - nr. 179  Noor! Design - Floral Flourishes - Swirl leaves  Nuvo - Crystal Drops - Ivory Seeshell  Distress Oxides Ink Pad - Victorian Velvet Distress Oxides Ink Pad - Forest Moss Distress Oxides Ink Pad - Peeled Paint Joy! Crafts - Kraft cardstock - A4

1 opmerking: