Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

vrijdag 10 mei 2019

We are Fearless,Indipendent and Original

Hallo Allemaal.

Het is weer tijd voor een blogpost die ik gemaakt heb .
Deze keer heb ik pagina gemaakt in het leuke vierkante Art Journal van Studio Light.
Zo leuk om in deze maat te werken en ook het papier is super want je kan hier echt met allerlei materialen op werken en het blijft mooi.
De ondergrond heb ik gemaakt met de Gelli  Plate met wat acrylverf hierop een paar achtergrond stempels van en Studio Light gezet en er toen  een paar stukjes van het Decorative Paper van Finnabair opgeplakt.


De tja wat zijn het eigenlijk naar mijn idee een soort van Robotjes op apart papier gestempeld en deze ingekleurd met Zig Markers.Heb er ook nog wat dingetjes aan toegevoegd  ,hiervoor ben ik de gereedschapskist van m'n man ingedoken om te kijken of daar iets inzat wat ik kon gebruiken en daar vond ik wat spulletjes die ik er wel bij vond passen zoals de metalen rondjes ,draad enzo.


Als laatste heb ik de tekst toegevoegd van Tim Holtz uit het boekje Small Talk.


Ik hoop dat ik jullie een beetje heb kunnen inspireren om bijv. ook eens wat spulletjes te gebruiken die niet zo alledaags zijn en ook eens in bijv . de gereedschapskist te gaan kijken of daar soms nog iets in zit wat je aan je creatie kan toevoegen.
Tot de volgende keer maar weer ..

                                                    Groetjes Janny.

Hieronder vinden jullie nog wat plaatjes van de artikelen die ik gebruikt heb ,als je daar op klikt kom je gelijk in de webwinkel bij het goede artikel terecht.

Studio Light - Essentials - Journal 16 x 16cmStudio Light - Clearstempel Grunge Collection 2.0 - STAMPSL362 Studio Light - Clearstempel A6 - Shirly Cohen nr. 01 Gelli Printing Plates - 20.32x25.4cm (8" x 10")
Studio Light - Industrial 3.0 - Clearstamp STAMPIN321 Finnabair - Tissue Paper - SolarZIG - Clean Colors - Real Brush - Set รก 6 stuksTim Holtz - Idea-Ology Spiral Bound Sticker Book - 4.5"X8.5" - Small TalkAmsterdam - Acryl Verf Standard Set 12 x 20 ml

4 opmerkingen:

Judith zei

GE-WEL-DIG...super leuk, vind die stempels ook super gaaf!
Groetjes van Judith

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel mooi! Groetjes Betha

Gerrittina zei

Echt super die achtergrond. Maar of die man van mij blij is als ik in zijn spullen ga snuffelen... Ha ha.

Janny Jager zei

Gerrittina er verdwijnt hier zoveel in de gereedschapskist onder het mom van “ wie weet komt het nog eens van pas “ en vervolgens ligt het er jaren en word noot gebruikt .Nu dan ga ik er maar wat van gebruiken toch is het niet voor niets bewaard.