Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





donderdag 26 maart 2020

Good things take time

Hallo allemaal! 

Vandaag laat ik jullie dit memory dex kaartje zien.
Eigenlijk doe ik het veel te weinig, maar het is super leuk om een memory dex kaartje te maken voor aan de spinner. Zo kan je een leuke kaartjes verzamelen aan een spinner. 
Studio Light heeft meerdere memory dex stansmallen. 
Ik gebruikte een al wat oudere memory dex stansmal. 
Maar hetzelfde resultaat kan je ook maken met andere memory dex stansmallen.
Als eerst heb ik de basisvorm gestanst uit kraft. De tweede ( een maat kleiner) uit design papier. Ik gebruikte de 'Art of Technology' van Craft O' Clock. Een mooie stoere lijn.
Vervolgens stanste ik de 3e laag ( de kleinste maat) uit kraft, maar sneed hier een stuk van af. Zo heb je de juiste vorm, maar gebruik je een gedeelte. 
Hier heb ik nog een rand langs gemaakt met een randpons van Vaessen. 
Als laatst heb ik nog een laag gestanst met de 3e laag ( de kleinste maat). Ook hier heb ik een stuk van afgesneden, nog korter dan het kraft. 

Zo had ik de basis al klaar, uitgezocht en gesneden. Alleen vind ik het altijd wel erg leuk om de randjes te distressen met een paper distresser ( dit maakt de randen ruw). Ook heb ik de randjes voorzien van inkt. Deze keer deed ik dat met de Ground Espresso Distress Oxide.
Ik ben alle delen gaan opplakken, maar ik heb het stuk kraft waarin ik een rand heb geponst als een pocket opgeplakt. Dit zorgt ervoor dat ik er straks allerlei dingen achter kan schuiven. 
Alle delen heb ik opgeplakt, maar dan is het nog wel een beetje kaal. 
Bij de papierlijn van Craft O'Clock zitten 2 vellen met plaatjes om uit te knippen.
Deze wil ik natuurlijk verwerken op mijn kaartje. Ik heb wat lampjes uitgeknipt en die op verschillende hoogtes op geplakt. Met een zwarte Signo Uniball pen zette ik wat lijntjes zodat het lijkt alsof de lampen hangen.

Bij het bovenste kaartje heb ik een label geponst uit een stukje tekst. Deze tekst zit in het junkbook van Mintay. Zo kan je dus heel leuk dingen combineren met elkaar. 
De labelpons is van Vaessen. Hiermee kan je 3 maten stansen, en zelf de lengte van je label bepalen. 
Nu heeft We R Memory Keepers een leuke pons waarmee je het ringetje van een label kan stansen. 
Zo werk je het label wat meer af vind ik.  Dit rondje stanste ik dan weer uit het papier van Craft O' Clock. 
Dit label kan ik dus weer achter de strook steken die ik als pocket opgeplakt had. Ook deed ik er nog een uitgeknipt elementje bij, een stukje filmstrip van Tim Holtz en ik heb een stukje honinggraat gestanst uit kraft en ingesmeerd met wax van Coosa.
Als laatst heb ik ook nog een vlinder met foam opgeplakt, een tekst van Jenine's Mindfull Art collectie opgeplakt en wat gouden pailletten. 

Kortom je kunt op een memory dex kaartje best wel wat leuke dingen kwijt, en het zijn leuke kleine projectjes. Mijn Memory Dex spinner staat vol trots in de woonkamer.
Zo kan ik er elke keer even naar kijken.

Ik hoop dat ik jullie heb geïnspireerd met deze creatie.
Tot een volgende keer!

Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl . Als je op de afbeelding hieronder klikt, kom je meteen bij het juiste product terecht. 
Tim Holtz - Filmstrip ribbon  Florence - Cardstock texture 12x12" - Dark Kraft Craft-O-Clock - Paperpad 20,3 x 20,3 cm - Age of Technology Craft-O-Clock - Scrappapier 30,5 x 30,5 cm - Cutting Sheets II - Age of Technology Craft-O-Clock - Scrappapier 30,5 x 30,5 cm - Cutting Sheets I - Age of Technology Joy! Crafts - Paper Distresser Distress Oxides Ink Pad - Ground Espresso Scor-Tape - 1/8"X27yd (3mm tape) Studio Light - Industrial 3.0 - Stansmal STENCILIN128 Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Stickerboek A6  Vaessen Creative - Randpons - Doily Vaessen Creative - 3-in-1 Label Punch - Geschulpt We R Memory Keepers - Reinforce Hole Punch   Paperpad Mintay - Junk Book - 15.2 x 20.3 cm - MT-JUN-01 Heidi Swapp - Memorydex Spinner - Black Heidi Swapp - Memory Dex Spinner - White Studio Light - Embossing Die Cut - Stencil Essentials nr.122  Studio Light - Embossing Die Cut - Stencil Essentials nr.121