Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

dinsdag 10 maart 2020

Mini fake leather boekje - Tango

Hallo allemaal,

Deze keer laat ik jullie een klein boekje zien wat ik gemaakt heb met de nieuwe ticketmal van Studio Light en het mooie Designpapier Tango van Ciao Bella. Pas geleden heb ik een groot album gemaakt en daarvan was best nog wel wat papier over om dit boekje te maken.


De buitenkant is uit fake leather zwart gestansd en de binnenkant is uit zwart cardstock gemaakt. Beide lagen zijn met tacky glue op elkaar gelijmd.


Op de voorkant zit een al wat oudere stempel uit mijn voorraad met de afbeelding van een roos. Deze heb ik er op gestempeld met Witte Stazon inkt.
Bij de ticketmal zit ook een snijmal om de pagina's te maken. De pagina's zijn met elkaar verbonden door een stuk lint. Daarna is het geheel in de omslag geplakt.


Toen was het tijd om de pagina's te versieren. Aan de eerste binnenkant heb ik een pocket gemaakt van een stukje leer dat over was. De volgende pagina spreekt voor zich, gewoon een stuk designpapier wat van zichzelf al mooi genoeg is.


Aan de rechterzijde een kleine pocket gemaakt met de randpons van Vaessen.


Hier een schuine pocket met daarin een label.


Bij dit designpapier zitten zoveel labels en plaatjes die je goed voor een album kunt gebruiken.


Op de laatste pagina heb ik in een uitgeknipt rondje een mooie stempel gezet van Marianne Design.Nog even een keer de voorkant. Deze is verder afgewerkt met heel veel lintjes en een soort hanger met een bedeltje en wat uitgeknipte afbeeldingen.

Bedankt weer voor het kijken en tot de volgende keer.Alle gebruikte producten zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Door op de afbeelding te klikken kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

 Ciao Bella - Paperpad 30,5 x 30,5 cm - Patterns Pad - Tango Ciao Bella - Paperpad 30,5 x 30,5 cm - Design pad - Tango Ciao Bella - Paperpad A4 - Creative Pad - Tango Studio Light - Fake Leather Sheets -  Black 04 Studio Light - Ticketmal Envelop/Doosje - STENCILSL254 Vaessen Creative - Randpons Sweet & petite Aleene`s - Quick Dry Tacky Glue - 4 ounces Marianne Design - Clearstamp - Handgeschreven teksten: Van harte