Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





woensdag 11 maart 2020

Mini Album Ciao Bella 'The Muse' en nieuw Crealies binding systeem

 Vandaag heb ik weer een mini album voor jullie. Deze keer met het mooie A4 Creative Paperpad van Ciao Bella 'The Muse'. Wat een gaaf papier is dat! In zo'n Creative Pad zit echt een ton aan plaatjes, labeltjes, enz. Op de voorkant zie je er al een paar van. 

De basis van het album heb ik gemaakt van Florence Cardstock - Smooth (glad) 216 gr) - Black' met de 'Crealies - Crea-Nest-Lies XXL - no 87 gladde rechthoeken'. De binding van het album heb ik gemaakt met het nieuwe bindingsysteem 'Stansmal Crealies - Mini Albums - Binding systeem A'. Door de pagina's en het bindingsysteem hier mee te maken hoef je zelf niets meer uit te meten, maar gewoon uitstansen!



Op de voorkant heb drie cirkels (Stansmal - Crealies - Crea-nest-Lies XXL - Stitch rond 21') met foamtape verhoogd opgeplakt waar ik een labelboekje in gestoken heb. Deze is gemaakt met de stansmal 'Crealies - Big Labelzz & Tagzz - no 14'.


De opwerking van designpapier op de pagina's heb ik gemaakt met de stansmal 'Crealies - Crea-Nest-Lies XXL no 95 - Rechthoeken met ruwe randen'. Alle randjes heb ik zwart gemaakt met Distress Ink - Black Soot en een Mini Ink Blending Tool.


Aan de linker binnenkant zit een vakje met daarin een boekje. 



In het boekje heb ik twee uitgeknipte afbeeldingen geplakt. Door ze maar deels vast te plakken kun je er een foto mat achter steken die je er ook weer uit kunt halen. De foto mat is gemaakt van 'Florence - Cardstock Smooth (Glad) 12x12" - Dark Kraft'.


In het vakje op de rechterpagina zit ook een boekje waar je notities in kunt maken.
Hierop heb ik de letters 'Notes' met foamtape opgeplakt. Ik heb de letters niet geknipt maar met een cirkelpons uitgeponst.



De notitie blaadjes heb ik (slorig) uit een ringbandschrift gescheurd en op maat gesneden. Om de witte pagina's bij de rest te laten passen heb ik ze bewerkt met 'Distress ink - Vintage Photo'.


Op de volgende pagina's heb ik allerlei labels gestoken die in het 'Creative Pad' zitten.



Sommige labels heb ik gewoon uitgeknipt en andere heb ik uitgesneden met de 'Crealies - Crea-Nest-Lies XXL - no 92 Cirkels met ruwe randen'. 


Alle labels zijn gemat op zwart cardstock.



Op de volgende linkerpagina heb ik een vakje gemaakt met de stansmal 'Crealies - On The Edge - no 42' met hierin weer een paar labels en een foto mat.


Op de rechter pagina heb ik een flappenboekje gemaakt die je open kunt vouwen. 




De flap sluit met een tekst cirkel met daarin een magneet sluiting.
Voor op de bovenste en onderste  flap heb ik ook weer een stukje uit een ringband schrift gescheurd en op kleur gebracht met 'Distress Ink - Vintage Photo'.




Op de laatste linkerpagina zit het schattige 'Jenine's Mindful Art Collection - Stansmal - MemoryDex Envelop - 01'.





Ook hierin zitten weer een aantal labels uit het 'Creative Paperpad'.


Op de laatste pagina heb ik een foto uittrekboekje gemaakt. Het boekje sluit door middel van een band met daarin een magneetsluiting.




De band voor het foto boekje heb ik voor de sier aan de achterkant door laten lopen.


Op de rug heb ik een 'Idea-Ology Ring Fasteners' van Tim Holtz gemaakt met daaraan kettinkjes (van een oude halsketting) met daaraan twee kleine labeltjes. Deze komen uit de voorkant van het Creative Pad, dit zijn miniaturen van de grotere labels.


Tot slot nog de bovenkant van het mini album.



Mochten jullie het minialbum nog 'in actie' willen zien, neem dan hier een kijkje: 



Crealies heeft ook een filmpje gemaakt over het 
'Crealies Mini Albums Bindsysteem A':


Bedankt voor het kijken! 


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Ciao Bella - Paperpad A4 - Creative Pad - The Muse  Crealies - Crea-Nest-Lies XXL no 95 - Rechthoeken met ruwe randen Crealies - Crea-Nest-Lies XXL - no 87 gladde rechthoeken halve cm Stansmal Crealies - Mini Albums - Binding systeem AStansmal Crealies - Big Labelzz & Tagzz - no 14 Stansmal Crealies - On The Edge  - no 42 Crealies - Crea-Nest-Lies XXL - no 92 Cirkels met ruwe randen Stansmal - Crealies - Crea-nest-Lies XXL - Stitch rond 21 Florence Cardstock - Smooth (glad) 216 gr) - Black Florence - Cardstock Smooth (Glad) 12x12" - Dark Kraft (20 vel) Joy! Crafts - Mini Inkt Blending Tool 2st Distress inkt - Mini - Black SootTIm Holtz - Idea-Ology Ring Fasteners


3 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtig! Groetjes Betha

gerda zei

Waw, wat een prachtig project.

hellendegraaf@gmail.com zei

Wat een super mooi album