Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

maandag 30 maart 2020

Today is a blank page in your book

Alweer mijn beurt om een creatie aan jullie te laten zien die ik gemaakt heb voor dit blog.
Deze keer een Art Journal Page in het mooie nieuwe Art Journal JOURNALJMA02 uit de nieuwe lijn van Jenine's Mindful Art Collection.


Ik zal proberen om jullie te vertellen hoe ik hem gemaakt heb ,ben namelijk weer vergeten om foto's van de stappen te maken.
Dat vergeet ik gewoon altijd.
Ik heb allemaal spulletjes gebruikt uit deze super mooie nieuwe lijn van Jenine.
Ben begonnen met op de pagina wat stukjes Rice Paper RICEJMA20 te plakken en daarna heb ik er verf op getamponneerd in de kleurtjes van het Rice Paper zodat je de overgang een beetje weg werkt.
De  verf die ik gebruikt heb had ik nog in mijn bezit en deze paste er stom toevallig heel goed bij .
Je  kan dit ook heel goed doen met kleurtjes van de Cadence verf maar die bezit ik niet vandaar de wat oudere verf die ik nog had.
Daarna heb ik er wat stukjes van een tekst stempel STAMPJMA01 opgezet en wat stukjes van de Washi Tape WASHIJMA01 aangebracht.
Toen de MASKJMA05 gepakt en hiervan stukjes erop aangebracht met Nuvo Expanding mousse Mustard Seed.
Hieronder een foto waar je dat een beetje op kan zien .


Daarna heb ik wat Die Cuts uit het A6STANSBLOKJMA03 en 04 uitgezocht en nadat ik ze voorzien had van een zwart randje een plekje gegeven op de pagina.Als laatste nog wat witte spettertjes erop gedaan en de randen van de pagina iets zwart gemaakt.
Heb hier weer met veel plezier aan zitten werken maar dat is met deze super mooie lijn niet zo moeilijk en ik hoop dat ik jullie weer een beetje heb kunnen inspireren .


Tot de volgende keer maar weer en ik hoop dat jullie in deze moeilijke tijd een beetje afleiding kunnen vinden met lekker bezig zijn met jullie hobby.


Hier nog wat linken naar de artikelen die ik gebruikt heb
Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection 3.0 - Art Journal 21 x 26 cmStudio Light - Jenine's Mindful Art Collection 3.0 - Rice Paper A4 - 20Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection 3.0 - Mask Stencil A6 - 05 (Baroque)Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Clearstamp A6 - 01Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection 3.0 - Die-Cut Block A6 (03)Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection 3.0 - Die-Cut Block A6 (04)Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection 3.0 - Washi Tape 01Nuvo - Expanding Mousse - Mustard Seed

5 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtig! Groetjes Betha

Linda zei

Super mooi weer Janny!

martina's kaartjes zei

een mooie, stijlvolle kaart
grtjs,martina

creacora zei

Wow wat super mooi gemaakt een lust voor het oog prachtige details vind het super dat jullie de gebruikte materialen erbij zetten dank daarvoor!

Groetjes Cora

JOKE zei

Wat een idee om de randjes zwart te maken! Schitterend effect geeft het. Dit zul je wel snel meer gaan zien.
Het is een hele chique kaart geworden daardoor....
Liefs Joke