Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





dinsdag 31 maart 2020

Washi, washi, washi!

Lieve lezers,

Het is zover! De nieuwe collectie van Jenine's Mindful Art Collection ligt in de winkels. Ik mocht er  mee aan de slag en heb met heel veel plezier al diverse voorbeelden gemaakt. In deze nieuwe collectie zit ook washi tape. Supermooie! Ik krijg vaak de vraag; leuk hoor, maar wat kun je er dan mee doen? Reden te meer om voorbeelden met washi tape te maken. Dit is mijn eerste project; een bladzijde in mijn herinneringenboek met foto's van mijn kinderen.
Dit is het uiteindelijk geworden:


Voor deze bladzijde ben ik begonnen met het simpelweg opplakken van washi tapes. Eerst had ik ze van boven naar beneden op de gehele bladzijde geplakt, maar later heb ik er toch stukjes afgeknipt, zodat je meer een collage in het midden kreeg.


De volgende stap was waterverf aanbrengen. Ik heb gekozen voor de kleuren Devotion en Stability van de waterverf van Jenine's Mindful Art collection. Ik kan je vast vertellen.... dat zijn de kleuren die sowieso prachtig bij de gehele lijn passen!
De waterverf heb ik boven en onder de washi tape aangebracht en, toen het nog nat was, heb ik extra met water eroverheen gespoten voor een mooier verloop.


De nieuwe stempels van de lijn zijn GEWELDIG! Ik heb zowel boven als onder de washi tape gestempeld, maar er ook overheen. Let op; je moet dan even extra wachten i.v.m. iets langere droogtijd (ik heb er ook nog even de heattool op gezet...).


Daarna was het een kwestie van een paar die-cuts uitzoeken uit een van de boekjes uit de lijn en het opplakken van de foto's. Klaar! Ik heb weer een mooie bladzijde erbij in mijn herinneringenboek, ik ben er in elk geval blij mee.



Bedankt voor het lezen en kijken en tot de volgende keer!

Groetjes, Reanna



Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Watercolor Aquarelset 01  PRE-ORDER 1 - Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection 3.0 - Washi Tape 02  PRE-ORDER 1 - Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection 3.0 - Washi Tape 01  PRE-ORDER 1 - Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection 3.0 - Clearstamp A6 - 11 (Oude muur)


PRE-ORDER 1 - Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection 3.0 - Clearstamp A6 - 09 (Quotes)  PRE-ORDER 1 - Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection 3.0 - Die-Cut Block A6 (03)  


5 opmerkingen:

Anoniem zei

hallo Reanna,
dit is echt een prachtige creatie wat je gemaakt hebt. Het is niet zo evident om ideeën te krijgen om met washi tape te maken maar dank zei jou heb je me inspiratie gegeven. Bedankt voor de riante goede uitleg die je erbij geeft.
Geniet van je hobby.
Groetjes,Hilde

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtig! Groetjes Betha

hellendegraaf@gmail.com zei

Heel mooi

Ciela zei

Mooi gedaan en leuke kleurtjes.
Nu de verwijziging op de FB pagina staat kom ik heel gemakkelijk op jullie blog, doet mij veel plezier!

Sannescreatievewereld zei

Wauw