Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





woensdag 13 mei 2020

Image

hallo Allemaal

Het is weer mijn beurt om een blogpost te plaatsen en ja echt waar deze keer heb ik ook foto's gemaakt van de verschillende stadia van de opbouw van de kaart .
Ben deze keer aan de slag gegaan met een van nieuwe stencils van Studio Light namelijk STENCILSL281 door deze als basis te gebruiken ,vind het zelf zo'n super stencil om mee te werken .
Zal eerst even het eindresultaat laten zien



Ik ben begonnen met de basis kaart 
Deze heb ik in de drie verschillende maten uit gestanst en daarvoor drie verschillende soorten papier gebruikt .
De grootste uit zwart karton ,de middelste uit het Papier van de Just Lou lijn BASISJL01 en de kleinste uit papier wat ik nog had liggen 
Dat ziet er dan zo uit.


Daarna ben ik de pocket en het label van de STENCILSL274 uit gaan stansen uit papier van de Just Lou lijn BASISJL02 en heb deze in elkaar geplakt en op de achtergrond van de basis kaart nog wat Frantage aangebracht en een plekje gezocht waar ik vond dat de pocket met  label  moest komen .
De pocket en label nog niet op de kaart geplakt want ik wil deze nog gaan bewerken.
zoals je hieronder kan zien .


Daarna ben ik de pocket gaan versieren met een stencil van Art by Marlene STENCILBM07,een reepje jute ,wat stukjes filmstrip ,vlinders en de stencil van de bloem STENCILJBS02 welke ik ook bewerkt heb met Frantage


Daarna heb ik hem op de achtergrond geplakt en nog wat tickets en de tekst toegevoegd zoals jullie kunnen zien op de eerste foto.
Ik hoop dat ik jullie weer een beetje inspiratie heb kunnen geven .
Tot de volgende keer maar weer .
Groetjes Janny

Hieronder nog wat linken naar artikelen die ik gebruikt.

Studio Light - Cutting Stencil Essentials - STENCILSL281Studio Light - Cutting Stencil Essentials - Ticket STENCILSL274Studio Light - Janneke Brinkman - Cutting & Embossing stencil - STENCILJBS02Studio Light - Art by Marlene 5.0 - Cutting Die STENCILBM07Studio Light - Just Lou Exploration - Basisvel A4 - BASISJL01Studio Light - Just Lou Exploration - Basisvel A4 - BASISJL02Studio Light - Just Lou Exploration - Chipboard Elements CBJL01Stampendous Fran-táge - Shabby Embossing Enamel - WhiteTim Holtz - Idea-Ology - Transparent Acetate Wings 72/PkgTim Holtz - Idea-Ology Ephemera Pack 54/Pkg - Thrift ShopTim Holtz - Filmstrip ribbon