Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zaterdag 2 mei 2020

Ticketmal Pocket kaart met bijpassend doosje

Vandaag wil ik jullie een eenvoudig en snel kaartje laten zien, gemaakt net het leuke Studio Light - Ticketmal Panel/Pocket - STENCILSL255 snijmal. 

Ik heb gewerkt met het 'Ciao Bella - Paperpad A4 - Creative Pad - The Muse' en dit vind ik zo'n mooi papier dat het ook niet veel nodig heeft.


Hier zie je het boekje dicht, gesloten met een lint.


De basiskaart heb ik gemaakt van zwart cardstock. Bij de Ticket mal zitten ook snijmallen voor vier verschillende modellen labels om in de vakjes van je kaart te steken. Ik heb hier 1 model gebruikt, maar je kunt ook vier verschillende doen, of twee, of......wat je zelf maar leuk vind.



In de labels heb ik boven in een eyelet gemaakt met daarin wat touwtjes.



Hier kun je dat beter zien.


Ik heb een tekst uit het paperpad in stukjes geknipt en met foamtape verhoogd opgeplakt.




Met het Enveloppe Punch Board heb ik er een bijpassend cadeau doosje bij gemaakt.
Op de voorkant heb ik een label uit het paperpad gemaakt waar je de naam of wens voor de ontvanger op kunt schrijven. Het label heb ik weer verhoogd opgeplakt met foamtape en vastgezet met splitpennen.



Hieronder kun je zien hoe het boekje in het doosje gaat.


Ik heb ook het doosje deels met designpapier bekleed (helaas had ik niet genoeg meer voor het hele doosje :-) De punt van de onderste flap heb ik naar binnen gevouwen.


Het doosje sluit met een magneetje.

Wil je het doosje ook maken met Enveloppe Punch Board? Hieronder zie je welke maten je nodig hebt.


Wil je nog wat meer uitleg over het Envloppe Punch Board? Neen dan eens een kijkje bij mijn vorige bericht:

Gezellig dat je er weer was en bedankt voor het kijken!



Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Studio Light - Ticketmal Panel/Pocket - STENCILSL255 We R Memory Keepers - Enveloppe Punch BoardCiao Bella - Paperpad A4 - Creative Pad - The MuseJoy! Crafts - Mini Inkt Blending Tool 2st Distress inkt - Mini - Black Soot

3 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Super mooi en dank voor de uitleg en patroon. Groetjes Betha

gerda zei

Heel mooi, heb ook al een paar kaarten gemaakt met die mal. Ga nu ook het doosje maken, is leuker om iemand daarmee te verrassen. Hoe heb jij het design papier uitgemeten om het doosje te bekleden? Ik veronderstel dat je daarvoor ook de envelop punch board hebt gebruikt. Bedankt voor dit leuke idee.

Miranda Slagboom-de Groot zei

Dat ziet er prachtig uit.
Groetjes Miranda