Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

maandag 31 augustus 2020

Catch a Moment

Hallo allemaal,

Toen ik met dit kaartje bezig was waaide het ontzettend hard buiten. Het leek wel herfst. En toch heb ik dit kaartje gemaakt met het mooie papier van Craft o Clock, Summer Charm. Het is zeer zeker goed te gebruiken voor mooie herfst kaartjes.


De nieuwe Dutch Doobadoo mal Evelyn heb ik overgenomen op Creme kleurig Cardstock. En 1 maat kleiner op een vel van het design papier. De randen zijn gedistresst met Ground Espresso,  Distress Oxide. Deze 2 lagen zijn op elkaar geplakt. Uit een nieuw vel designpapier heb ik een mooi ovaaltje gestansd van Marianne Design.


Boven op het uitgestansde ovaal zit een leuke Vintage Photo uit de Mix Media collectie van Craft o Clock. Die groene takjes zijn uit groen cardstock gestansd en horen bij dezelfde set als het ovaaltje.


Links onder de foto zitten een paar verschillende kleuren bloemen en een beetje sisal. Daar achter een vlinder uit het knipvel dat bij het designpapier zit.Op de takjes nog een paar bloemetjes uit het knipvel. En de tekst komt uit de kit Beauty Restless Junk Journal Kit. Al met al vind ik het een leuke sfeervolle kaart geworden.

Bedankt voor het langs komen.


Alle gebruikte produkten zijn te koop bij www.hobbyvision.nl. Door op de afbeelding te klikken kom je op de juiste plaatst in de webwinkel.

Craft O' Clock - Mixed Media Collection - Vintage Photo set Craft O' Clock - Summer Charm - Paperpad 15,2 x 15,2 cm Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Evelyn Marianne Design - Creatables - Anja's Creatable Plus Set (+gratis LR0484) Distress Oxides Ink Pad - Ground Espresso 

1 opmerking: