Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zaterdag 8 augustus 2020

Gefeliciteerd

Hallo allemaal,

Deze keer laat ik jullie een zomers kaartje zien. Dat komt volgens mij goed uit want terwijl ik dit bericht typ is het al boven de 30 graden en dat zal voorlopig nog wel zo blijven.

Voor deze creatie heb ik het designpapier van ScrapBoys Sunny Village gebruikt. Hoe kan het ook anders ha ha. En van Dutch Doobadoo de Shape Art Octo Flower. Dit is zo'n fijne grote mal. 
De buitenste rand heb ik overgetrokken op wit cardstock. En 1 maat kleiner op een geel vel designpapier. Dit zelfde heb ik herhaald maar dan een paar maten kleiner en ipv. geel een ander designpapier genomen. De randen zijn allemaal beinkt met Ground Espresso.


Uit het knipvel dat bij het pak designpapier zit heb ik verschillende plaatjes geknipt. En dit op een ondergrond geplakt met foamtape. De ondergrond is trouwen ook een groter plaatje dat uit het designpapier komt. Ook deze randjes heb ik allemaal beinkt.

In het midden heb ik de mooie stempel van Mariannedesign gebruikt. De stempelinkt is van Versafine, Fallen Leaves. 
Al met al is het wel een leuk kaartje geworden. Niet zo heel erg moeilijk  en redelijk snel klaar.

Groetjes en tot de volgende keer
Alle gebruikte producten zijn te koop bij www.hobbyvision.nl. Door op de afbeelding te klikken kom je direct op de juiste plaats in de webwinkel.

Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Octo Flower 21x21 ScrapBoys - Sunny Village - Paperpad 30,5 x 30,5 cm Marianne Design - Clearstamp - Handgeschreven teksten: Van harte Ranger - Wendy Vecchi - Make Art STAY-tion Stempelinkt Versafine - Clair Ink Pad - Fallen Leaves Distress Oxides Ink Pad - Ground Espresso


3 opmerkingen:

Ela zei

Super zonnig met de zonnebloemen! Mooie kaart. Groetjes Ela

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtige zonnige kaart! Groetjes Betha

hellendegraaf@gmail.com zei

Wat een super mooie kaart