Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





vrijdag 20 september 2024

FB live - mixed media mannenkaart

 Hoi!

Op vrijdag de 13e (2024) ging ik live om een mixed media mannenkaart te maken. Mannenkaarten lijken altijd lastiger om te maken, maar met wat stoere stansjes kom je een heel eind. Dit is het eindresultaat:






Als focus punt gebruikte is de Pocket Watch van Tim Holtz (by Sizzix). Het was de eerste keer dat ik 'm gebruikte en ik vind 'm geweldig leuk!

Voor de kaart zelf gebruikte ik de frames van Elizabeth Craft Designs, je kunt hier op allerlei maten (en kiezen uit 2 diktes) een supergaaf frame van maken. Een shadowbox, schilderij- of fotolijstje, het kan allemaal en eigenlijk supersnel!
Je vindt de frames hier in de webshop: <link>

Op de achtergrond gebruikte ik geen stencil, maar de Gears van Elizabeth Craft Designs. Simpelweg uitstansen, opplakken en overheen verven. Gaaf effect en supermakkelijk!
Je vindt de Gears hier in de webshop: <link> 

De kleur van de verf is Oil Green van Cadence, je vindt 'm hier in de webshop: <link>

Op de randen zowel als op het horloge gebruikte ik Tim Holtz Grit paste om het er grungy uit te laten zien. Je vindt de Grit paste hier in de webshop: <link>


De overige artikelen vind je hier in de webshop: <link>

Het filmpje vind je hier:


Lees jij dit blog op je mobiel:
Dan vind je de live hier: <link>

Tot de volgende keer!
Liefs, Reanna