Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





vrijdag 13 september 2024

Label setje

 Leuk label setje.

Met Tim holtz , 49 and market, ECD.



Hoi allemaal!
Deze keer ben ik aan de slag gegaan met labels, bloemen,  rubbons, stempels en nog een paar leuke materialen.


De French garden van Tim holtz zijn super mooi. Ja bloemen ik heb er een zwak voor. Deze zijn gestempeld met de Versafine onyx black op aquarel papier. Voor dit project ga ik de drie bloemen gebruiken.


Deze keer ga ik terug de watercolor pencils van Tim holtz gebruiken. Voor deze bloem heb ik de kleuren Dusty concord, Forest moss en Shabby shutters gebruikt. Het is een eenvoudige inkleuring die ik heb gedaan. Je kan bij deze stempels makkelijk de schaduw en de lichtere delen volgen bij het inkleuren.


Hier zijn ze volledig ingekleurd en uitgeknipt. Ik heb geen wit randje genomen en achteraf de snijrand met een zwarte Copic marker afgewerkt. Dan zie je het wit van het knippen niet meer. Voor de andere bloemen heb ik Wilted violet, Villainous potion en wat Hickory smoke gebruikt.


Met deze stans set van Elisabeth craft design Tab 4 with tags heb ik er 4 uitgestanst van groot naar klein en ook de verstevigingen.


Ik heb nog heel wat spulletjes van 49 and market die ik er ga bij gebruiken. 


Met de Planner stencils 4 van ECD, het stencil met de strepen deze heb ik gebruikt met de grit paste snowfall van Ranger hier en daar wat aangebracht. Deze is transparant met een glitter. Daarna met het stencil met de kleine letters en cijfers heb ik hier en daar wat aangebracht met de structuur paste van Studio light. Deze heb ik iets gekleurd met de Hickory smoke Distress oxide spay zodat deze licht grijs word.


Dit is het grootste label. nadat de structuur paste droog heb ik de Fabric tape aangebracht van 49 and market deze uit de color swatch heb ik gebruikt. Daarna heb ik op de achtergrond nog gestempeld met de teksten die bij de stempel set zitten. De tekst komt uit de lazer ellements van 49 and market.


Dit is de tweede maat label. daarbij heb ik de kleinere rol washi tape gebruikt met dezelfde stencils en pasta's. Daarbij heb ik enkel nog de stempel set van Tim holtz bij gebruikt de Entomology CMS328. In deze set zitten insecten. Voor de rest heb ik alles hetzelfde gebruikt.


Bij deze label heb ik geen washi tape gebruikt. Wel dezelfde pasta's, stencils en stempels.


Voor deze laatste label heb ik het kleine rolletje washi tape gebruikt in het donker grijs. De rest zijn alle zelfde produkten die zijn gebruikt. Door van richting te veranderen of iets op een andere plaats te zetten krijg je een heel ander lay out. Je hoeft zelfs niet elke keer andere producten te gebruiken. Hier heb ik enkel de laser cut vlinder erbij geplaatst. Het adressen label vond ik er gewoon bij passen deze heb ik nog liggen dus heb ik daar een eyelet in gedaan en bij de rest van de labels gehangen.


En zo heb ik ze met een wit lint bij elkaar gehangen. Je kan van alles gebruiken om ze samen te houden. Maar wie weet komen er nog bij of je kan ze ook apart verwerken op een kaart of in een journal.
We zijn benieuwd wie deze set ook heeft en wat heb jij ermee gemaakt?
Veel knutselplezier!

Heb je interesse in een artikel klik op het fotootje.





Tim Holtz - Cling Stamps - French Garden Ranger - Tim Holtz - Distress Watercolor Pencils - 12 st - Kit #1 Ranger - Tim Holtz - Distress Watercolor Pencils - 12 st - Kit #2


Ranger - Tim Holtz - Distress Watercolor Pencils - 12 st - Kit #3    Ranger - Tim Holtz - Distress Watercolor Pencils - 12 st - Kit #4 Ranger - Distress Holiday Grit paste - Snowfall Elizabeth Craft Design - Planner Essentials - The Best Of - Cutting Die Tab 4 with sliders Studio Light - Structure Paste White - Extra Fine Distress Oxide Spray - Hickory Smoke Elizabeth Craft Design - Planner Essentials - The Best Of - Mask stencils 4 

49 And Market - Color Swatch - Charcoal - Fabric Tape Assortment 49 And Market - Color Swatch - Charcoal - Laser Cut Outs49 And Market - Color Swatch - Charcoal - Essentials Project ToteFlorence - Aquarelpapier Smooth 200g - white - A5 - (x24)Versafine - Ink Pad - Onyx BlackCrafter's Companion - Precisie schaartje - 4.5" (11.4 cm)