Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





dinsdag 10 september 2024

Vintage tag folder.

 Vintage tag folder.



Hoi allemaal.
Deze keer heb ik een vintage tag folder gemaakt. Heel eenvoudig te maken maar super leuk om te geven aan iemand of om in een planner of journal te bewaren.


Hierbij heb ik het paperpad van Elisabeth craft designs gebruikt. Het Coffee dyed paperpad.
Daarnaast ook het stansset Tag folder. Eerst heb ik de basis uit craft cardstock gestanst. Daarna  uit de set de bijhorende mat laagjes uit het Coffee paperpad.


Met de produkten van Tim holtz kun je heel veel zelf maken. Hierbij heb ik het Kraft cardstock gebruikt, als je deze lichtjes opschuurt krijg je een gebruikt effect. De stempelset Tidbits en The inspector (cm465) zijn heel leuke stempels om labels uit te stempelen. Ok heb ik het stans set gebruikt met het envelopje erin . daar zitten kleine labels in en een paar embellisments  om uit te stansen.


Deze stempelset Deconstructed is super om als achtergrond stempel te gebruiken. Hier en daar wat gedeeltes stempelen en je hebt een leuke achtergrond. Meestal kijk ik dan een beetje dat de kleuren stempel inkt passen bij het geheel.


Zoals je ziet heb ik een extra tag folder uit designpapier gestanst. Het contrast met de kraft cardstock vond ikzelf niet zo mooi dus heb ik een andere achtergrond genomen.
Wat ook leuk is om te gebruiken van Tim hold zijn de Layers en Snippets. Dat zijn leuke labels en kleine elementjes dat je overal kan toevoegen aan je project. Ook heb ik een eyelet in het label gedaan met de Crop a dile. 


Deze lange label en tekst komen ook uit het stansset van ECD samen met de Tag folder. Wat ook leuk is om bij sommige elementen transparante embossing poeder te gebruiken of gekleurde kan natuurlijk ook.



Ik persoonlijk vind het leuk om er de stans van Tim holtz bij te gebruiken zo kun je zelf je labels en kleine elementen maken.


Deze pocket word normaal naar binnen gedaan, ik heb de opening naar buiten gedaan zodat er iets groter labels in kunnen.


In plaats van lint aan de labels te hangen heb ik deze keer gekozen voor chain vond het stoere er wel leuk bij passen. Deze Tag folder set kun je voor elke stijl en smaak gebruiken van modern tot grunge. De set is goed gevuld met alles wat je nodig hebt om een leuke Tag te maken in de kleur en stijl die jijzelf mooi vind. 
Veel knutselplezier!

Indien je interesse hebt in een artikel klik op het fotootje.



Elizabeth Craft Design - Planner Essentials - Favorite Humans - Die - Tag Folder Elizabeth Craft Design - Art Journal Specials - Remember Moments - Coffee Dyed Papers Tim Holtz - Idea-Ology - Kraft Stock Stack Neutrals 
Tim Holtz - Cling Stamps - Tidbits Tim Holtz - Cling Stamps - Deconstructed Tim Holtz - Idea-Ology Die-Cuts - Snippets 111/Pkg

Decoratie - Metal Chain Antique Brons - 10 stuks We R Memory Keepers - Eyelets Standard - Cold Metal Crop-A-Dile - Big Bit Aqua 
WOW! Embossingpoeder - Large 160 ml - Clear Super Fine Stempelinkt Versafine - Clair Ink Pad - Fallen LeavesStempelinkt Versafine - Clair Ink Pad - Sand Dune