Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zondag 11 september 2016

IJzig koud

Haha...de titel klopt totaal niet met het heerlijke weer!
Met deze schitterende nazomer moet ik helemaal niet aan de komende herfst denken. En dus zeker niet aan de winter.... Maar toch is het over enkele maanden al kerst.
Om geen stress te krijgen maak ik telkens wat kerst/winterkaartjes en met de prachtige nieuwe materialen van Marianne Design is dat totaal geen straf!
Vandaag was het mij beurt en ik maakte een wintermok met dit schattige ingepakte hertje ;-)


De basis hiervoor is de Card art mok van Dutch Doobadoo. Deze heb ik op kraft overgetekend en uitgeknipt. Zo ook met het design papier en daarna de randen wat ingesmeerd met crackle paint.
Het schattige plaatje gemat op kraft en daarna op de basis cirkel geplakt.
Bij dit plaatje is het erg leuk om de muts en wantjes te gebruiken. De muts heeft een pomponnetje van vilt met een glittertje erin. Onder de wantjes een strik van tule en een enamel ster erop. 


In de mok een zakje witte chocolademelk gestopt.
De mooie kerstroos uit verschillende papiersoorten gestanst met wat takjes erbij.
Op het "oor" wat sneeuwvlokken en verder een tekst op een restje papier gestempeld.

Ik hoop dat jullie wat inspiratie hebben gekregen.
Bedankt voor het langs komen en een gezellige dag!


De producten die ik heb gebruikt, zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Door op de afbeeldingen te klikken, kom je direct bij het betreffende product.

Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Mug    Paperpad Marianne Design - A4 - Eline`s Babies pink    Marianne Design - Pretty Paper Bloc - Canadian fall    Marianne Design - Knipvel - Winter Wool Pink     MD Craftables - Basic Round    MD Craftables - Punch Die - Snowflakes    Marianne Design - Creatable - Petra`s Poinsettia`s    Marianne Design - Creatable - Petra`s Twigs    Marianne Design - Creatable - Petra`s Larix    Marianne Design - Creatable - Knitted Hat & Mittens    Marianne Design - Project NL - Clearstamp Winter     MD - Snow Paper A5    Marianne Design - Paper Gold A5    Marianne Design - Enamel dots - Christmas    Marianne Design - Diamond gems light & dark gold 8mm    DecoArt Media - Crackle Paint White

3 opmerkingen:

Caroline zei

Toevallig heb ik ook net een met de mal gewerkt. Jouw creatie is ook superleuk. Ik probeer ook af en toe alvast kerstkaartjes te maken maar het lukt nog niet echt.......help, straks toch weer kerststress.
Groetjes Caroline

Nicolette zei

Heel mooi deze mok Tineke. Je kan er zoveel kanten mee op. Maar laat die kou nog maar even wegblijven hoor, hihi.
Fijne zondag, Groetjes Nicolette

Renate zei

Super leuk gemaakt!!!
Laten we maar genieten van deze prachtige Indian summer.
Die warme chocolade melk komt later in dit jaar vast nog wel van pas. ;o)

-xies- Renate.