Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

vrijdag 16 september 2016

Vergeet niet te genieten

Net voor mijn vakantie maakte ik deze maritieme easel card. 
Helaas zijn we deze zomer niet op vakantie geweest omdat we als gezin niet dezelfde tijd vrij hebben. Jacqueline moet altijd voor het einde van het jaar haar vakantie doorgeven voor de zomer. Doordat wij altijd de laatste weken van de vakantie vrij zijn, had zij die weken vrij gevraagd. Maar een collega van Goris wilde deze weken vrij en moesten wij het begin vrij nemen..... 
De oppasdagen zijn dus ook gewoon doorgegaan.We hebben ondanks alles toch een leuke vakantie gehad. 


De easelcard heb ik gemaakt met Anja's label als basis. Op het staande gedeelte heb ik een afbeelding gedaan. Het strandhuis staat in de duinen.


Een strandstoel nodigt uit om heerlijk te gaan zitten.
Op de meerpaal is een kokmeeuw geland. Aan de paal is een anker vastgebonden met touw. En erachter groeit wat "helmgras".


Om de kaart te laten staan heb ik glinstersteentjes gebruikt.
Achter het open gedeelte van de mal zit een stukje design papier "Nautical". Hierop heb ik een tekst gestempeld. Ook ligt er nog een scheepsknoop bij.

Gebruikte materialen Marianne Design: 
Craftables: CR1279 Tiny's ocean set, CR1374 Box-card (takjes)
Creatables: LR0232 Anker, LR0418 Ropes, LR0422 Tiny's beach house, LR0423 Deck chair, LR0425 Anja's label
Clear stamp: TC0840 Tiny's border - dunes, EC0163 Eline's mindfulness - geluk
Paper bloc: PK9133 Nautical
Knipvel: IT585 Tiny's Sand & Sea 1
Plakparels: JU0932 clear

Een fijne dag!


De producten die ik heb gebruikt, zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Door op de afbeeldingen te klikken, kom je direct bij het betreffende product.

Paperpad Marianne Design - Nautical A5  Marianne Design - Knipvel Tiny`s Sand & Sea 1  Craftable - Tiny`s Ocean set  Marianne Design - Craftable - Box card  Creatable MD - Anker  Marianne Design - Creatable - Ropes  Marianne Design - Creatable Tiny`s Beach House  Marianne Design - Creatable Deck Chair  Marianne Design - Creatable Anja`s Label  Marianne Design - Clearstamp Tiny`s Border dunes  Marianne Design - Clearstamp Eline`s Mindfulness Geluk

Geen opmerkingen: