Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zondag 26 april 2020

Alice in Wonderland - planner pagina

Wonderland!!

Vandaag laat ik jullie een creatie zien in mijn planner van Elizabeth. Ik ben aan de slag gegaan met het geweldige papier van Alice in Wonderland. Dit sprookje is al mijn hele leven mijn favoriet. Daarom moet er natuurlijk wel wat met het papier gemaakt worden. Wat een geweldige lijn is het toch!

Dit keer heb ik een dubbele pagina gemaakt. De ene pagina heeft een soort vakje waar je van alles in kan doen. Hier heb ik een aantal plaatjes in gedaan uit de paperpad en uiteraad ook een foto. Dit keer een foto van mij met ons dochtertje.


Op het vakje voorop heb ik nog een stempel gestempeld met een Stamperia stempel. Ook uit deze geweldige lijn. De kleine speelkaarten zijn ook uit de paperpad.

Op de andere pagina heb ik een heel klein envelopje geplakt. Deze zijn nieuw van Papermania. Hieruit heb ik ook weer spelkaarten laten komen. Op de achtergrond nog weer wat stempels gebruikt. Het leuke kettinkje bovenaan is van Tim Holtz. Deze kan je zelf op lengte knippen.


Dit waren weer 2 pagina's voor in mijn planner. Echt super gaaf om in te werken! Werkt erg verslavend. Heerlijk om te doen!!




Elizabeth Craft Designs - Planner 6 - Red RoseElizabeth Craft Designs - Planner Essentials 7Elizabeth Craft Designs - Planner Pocket Dies 2Elizabeth Craft Designs - Planner Essential Dies 4Papermania - Bare Basics - Mini Kraft Envelopes Brown (20pcs)Rubber Stamp - Stamperia - AlicePaperpad  Stamperia - 20,5 x 20,5 cm - AliceTim Holtz - Distress Archival Ink - Mini Kit #3