Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





woensdag 8 april 2020

Opgepimpte weekkalender

Hallo allemaal,

Deze keer laat ik een opgepimpte weekkalender zien. Door de week zet ik voor een drukkerij allerlei soorten kalenders in elkaar. Maar voor deze keer heb ik er een uit elkaar gehaald en versierd met ricepaper en stempels en masks.


De weekkalender heb ik er zolang afgehaald en de onderlaag volgeplakt met ricepaper. Hiervoor gebruik ik altijd Liquitex. Hierna de lege plekjes met acrylverf van Cadence opgevuld.



Met verschillende masks de achtergrond voller gemaakt door vintage legend gesso van Cadence te gebruiken. De stempels op de achtergrond zijn van Jenine en ik heb ze met Archival inkt opgebracht.



Op bepaalde plekken zit ook beton-effect met mos. Als laatste zijn de randen bewerkt met Distress Pasta. 

Tot de volgende keer.


Alle gebruikte producten kun je kopen bij www.hobbyvision.nl. Door op het plaatje te klikken kom je op de juiste plek in de webwinkel.

Cadence - Distress Pasta - Oud Bordeaux Rice Paper A4 - ITD Collection - ITD-R1324 Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Clearstamp A6 - 03 Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Mask Stencil A6 - 02 Studio Light - Essentials Mask Stencil A6 - MASKSL21 Studio Light - Mask stencil A6 Grunge Collection 3.0 - MASKSL26 Ranger - Archival Inkt - Plum Ranger - Archival Inkt - navulling 0.5 ounce - Coffee Liquitex - Ultra Matte Gel Medium


1 opmerking:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Wat een leuk en goed idee en prachtig geworden. Ik heb ook zo'n kalender ieder jaar en ga dit ook eens proberen. Groetjes Betha