Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zaterdag 18 april 2020

Collect Moment Not Things - planner pagina

hoi hoi!

Vandaag wil ik jullie een creatie laten zien met oxide spray. De gewone oxide pads zijn niet zo mijn ding. Al zovaak geprobeerd maar het werkt gewoon niet. Daarom ben ik overgestapt om de sprays. En die combinatie werkt wel, hier kan ik mee overweg.
Deze keer ben ik aan de slag gegaan met de kleuren  Wild Honey, Candied Apple, Picked Raspberry en Wilted Violet. Ik ben iemand die van kleur houd, dus vandaar deze combinatie.

De kleuren heb ik gewoon door elkaar gesprayed, daar waar ik ze wilde. Tussendoor maak ik ze even droog met de heattool, zo kan je zien waar je nog wat kleur wilt. 

Daarna ben ik aan de slag gegaan met de geweldig mooie mandala mask van Elizabeth Craft Design. Deze vind ik zo geweldig, dat hij gewoon echt me naar huis moest. De mandala heb ik met een posca ben over de oxide getekend en daarna ingekleurd met zwarte en witte posca pennen.


De basis voor mijn pagina was toen klaar. Rondom om de gaatjes heb ik vormpjes gestand met de reinforcement stans van Elizabeth. Deze zijn in een hele set verkrijgbaar. Ook zitten er bij diverse mallen nog lossen stansjes hiervoor. Verder heb ik ook nog de rand zwart gemaakt met inkt. Dit keer met zwart zodat de kleuren van de inkt nog meer spreken en het mooi bij de mandala past. 
Daarna heb ik nog foto's toegevoegd. Ik heb gekozen voor foto's van ons gezin. 


De tekst die ik heb gebruikt, komt uit het stickerboekje van art collectie van Jenine. Deze tekst past heel goed bij de foto's. Mijn gezin is mij meer dierbaar dan alle spullen om mijn heen!


Distress Oxide SPRAY - Wilted VioletDistress Oxide SPRAY - Picked RaspberryDistress Oxide Spray - Candied AppleDistress Oxide Spray - Wild HoneyStudio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Stickerboek A6Elizabeth Craft Designs - Planner Essentials - Reinforcement Variety PackStempelinkt Versafine - Clair Ink Pad - NocturneFlorence - Aquarelpapier Smooth 200g - Intense White - 30,5 x 30,5 cm - (x10)Nuvo - Deluxe Adhesive lijm - 60ML