Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

dinsdag 21 april 2020

Veel geluk

Hallo allemaal,

Deze keer heb ik met het mooie papier van Crafter's Companion, Garden of Love deze kaart gemaakt.
Als basis heb ik licht groen cardstock gebruikt en daarop 2 lagen designpapier die elke keer een halve cm kleiner zijn. Trouwens alle randen van het cardstock en designpapier zijn gedistressed en bewerkt met crackle paint.Met een mask stencil en crackle mouse op de achtergrond wat kleur en diepte aangebracht. Daarna
met die leuke ticketmal (hartvorm) van Studiolight  3 maten gestansd uit het designpapier en op elkaar geplakt en dit weer op het vierkant.Toen ben ik aan de slag gegaan met de hartenmal. Op wit karton heb ik dubbelzijdig tape geplakt daarna de stansmal erop en door de stansmachine halen. Dan aan een kant de beschermlaag van het tape weghalen en hierover Gilding Flakes gedaan. Dit is super handig omdat je nu geen lijm nodig hebt. Alles goed aandrukken en toen de andere beschermlaag weggehaald en dit op het grote hart geplakt.


Van een restje designpapier heb ik een reepje gesneden en langs de twee randen die leuke randmallen van Jenine gebruikt. Hier zitten van die leuke kleine hartjes in. Deze heb ik uit roze gestansd. Met dubbelzijdig tape heb ik dit als een soort pocket op de kaart geplakt en daarop een leuke bloementoef gemaakt.


De labels zijn gemaakt met die handige pons van Vaessen. Op 1 zit een stempel van Marianne Design en op de andere een leuk plaatje van een knipvel. Ze zijn afgewerkt met een leuk lintje.

Bedankt weer voor het langskomen en tot de volgende keer.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Als je op de afbeelding hieronder klikt kom je op de juiste plek in de webwinkel.

Cosmic Shimmer - Gilding Flakes KIT - Copper Kettle Studio Light - Ticket mal Essentials 166 Crafter's Companion - Paperpad 15,2 x 15,2 cm - Garden of Love Stansmal Studio Light - Lovely Moments - STENCILLM214  
Studio Light - Essentials Mask Stencil A6 - MASKSL21 PRE-ORDER 10 - Nuvo - Crackle Mousse - Pink Gin Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection 3.0 - Stansmal 06 Borders Marianne Design - Clearstamp - Handgeschreven teksten: Van harte Vaessen Creative - 3 in 1 Tag Punch CraftEmotions EasyConnect (dubbelzijdig klevend) Craft sheets A5 - 10 sheets Florence Cardstock - Texture 12x12" - Celery 

2 opmerkingen:

Anoniem zei

hallo Petra,
knappe creatie en je hebt me op een idee gebracht.Bedankt voor de goede uitleg.
Groetjes,Hilde

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtig! Groetjes Betha