Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

vrijdag 17 april 2020

Be gentle with yourself

Hoii allemaal!

Vandaag weer een nieuwe creatie die ik heb gemaakt.
Een nieuwe creatie met wat oudere producten. Weet je wat het erge is? Ik heb de DutchDoobadoo mal en het design papier nog nooit gebruikt! Schikbarend hihi. 

Ik wil jullie ook meegeven dat je bepaalde creaties ook kan maken met allerlei andere soorten designpapier. Waarbij je gebruik kunt maken van de voorbeelden die we laten zien.
Ik ging deze keer aan de slag met een mal die je aan een fles kan hangen.
Hoe leuk is dit voor een cadeautje. 

Ik gebruikte de mal met nummer: 470.713.716.
De basis tekende ik af op kraft met hulp van mijn Make Art Station. Wat een handige tool is dit zeg, even wat magneten erop leggen en je kan de mal overtrekken.
Ik knipte het uitgetekende figuur uit en bewerkte de randjes met crackle paint. Ook dit gebruikte ik voor het eerst, en wat is dit leuk zeg! Wauw!
Bij deze mal zit een extra flapje, hiermee maak je een pocket op de hanger. 
Terwijl dit aan het drogen was, kon ik mijn designpapier aftekenen en uitknippen. En ook dit gaf ik een extra randje met de crackle paint. 
Het designpapier wat ik voor deze creatie gebruik is van Craft 'O Clock 'Vintage Bisou'. 
Bij de A4 paperpad zitten super leuke labels, die ik straks ga verwerken in mijn creatie.

Maar eerst heb ik op één deel designpapier Crackle Mousse aangebracht van Nuvo en een mask stencil uit de lijn van Jenine. Dit deed ik met de kleur Russian White. Het beste is, om dit aan de lucht te laten drogen. Hiermee krijg je mooiere barsten. Hoe dikker je laag Crackle Mousse, hoe langer het duurt voor het gebarsten en droog is. 
Ik heb de Crackle Mousse zo ongeveer 2,5 a 3 uur laten drogen ( dit kan dus anders zijn als je een dikkere laag aanbrengt). Kijk maar bij de foto hoe het er gebarsten uit ziet. 

Zoals ik al zei zit er bij het A4 paperpad een vel met labels. Één label heb ik hiervan uitgeknipt, bewerkt met Crackle Paint en wat een aantal cijfer stempels uit de lijn van Jenine er op afgedrukt. 
Ook heb ik een leuke reinforcer gestanst en die erop geplakt. 
Nog een leuk stukje zwart hemp cord eraan, en je hebt een super leuke label. 
Ik maakte nog een label, maar deze maakte ik met een label pons van Vaessen. Ik sneed een strook designpapier van 6,4 cm ( de grootste maat)  en ponste hier een label vorm uit. Met deze ponsen kan je zelf de lengte bepalen.  Hierop heb ik een plaatje gepast ook uit de lijn van Vintage Bisou. Hieronder heb ik een strookje geplakt waar ik een stitch randje in ponste met een pons van Vaessen.

Nu ik toch over ponsen heb, ik heb ook een randpons van Vaessen gebruikt. Ik had namelijk nog een heel mooi plaatje ( ook uit de lijn Vintage Bisou).  Op een grote stuk kraft ponste ik een stitch randje. Langs een rand haalde ik zwart hemp cord, en maakte er een strik in. 
Misschien had je het al wel gezien, maar ik heb wat gouden accenten op de labels en fleshanger zelf gemaakt. Dit deed ik door een beetje tacky glue met mijn vinger aan te brengen op het designpapier. Vervolgens ging ik met de gouden foil van WOW! hierover heen.
Bij deze lijn zit ook een groot vel met plaatjes die je kan uitknippen. Twee vlinders hiervan heb ik gebruikt en opgeplakt met foamtape.
Als laatst heb ik nog wat teksten op de fleshanger zelf en de labels geplakt.
Dit deed ik met de prachtige teksten uit het nieuwste stickerboekje van Jenine's Mindfull Art Collectie. 

Kortom een super leuke fleshanger om te maken.
Ook leuk om als cadeau te geven bij een fles wijn, fles bier etc. 
Ik hoop dat jullie met deze creatie weer wat ideeën hebben gekregen en er misschien wel mee aan de slag gaan. 
Tot een volgende live of blogbericht!

Liefs Lisanne 

Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl . Als je op de afbeelding hieronder klikt, kom je meteen bij het juiste product terecht.

Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Fleshanger met label Craft-O-Clock - Paperpad A4 - Vintage Bisou  Craft-O-Clock - Scrappapier 30,5 x 30,5 cm - Cutting Sheets - Vintage Bisou DecoArt Media - Crackle Paint White Ranger - Wendy Vecchi - Make Art STAY-tion PRE-ORDER 10 - Nuvo - Crackle Mousse - Russian White Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection 3.0 - Clearstamp A6 - 09 (Quotes) Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection 3.0 - Mask Stencil A6 - 05 (Baroque) Finnabair - Art Basics - Mixed Media Silicone Brush 1" Stempelinkt Versafine - Clair Ink Pad - Fallen Leaves Vaessen Creative - Border Punch Stitch Vaessen Creative - 3-in-1 Label Punch - Recht Elizabeth Craft Designs - Planner Essentials - Reinforcement Variety Pack Hemp cord  - 0,8mm x 100m - Black Aleene`s - Original Tacky Glue - 4 ounces WOW Fabulous Foil - Bright GoldStudio Light - Jenine's Mindful Art Collection 3.0 - Stickerboek A6 (Engels)  
4 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtig dit flessenlabel! Groetjes Betha

hellendegraaf@gmail.com zei

Mooie flessenlabel

sjanie zei

Prachtige flessenhanger.

Groetjes, Sjanie

Lisanne zei

Dankjewel allemaal