Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

dinsdag 1 september 2020

Cadeau kaart-enveloppe Serie (Kaart 2 van 5)

   Hallo allemaal,

Vandaag de de tweede kaart uit de Cadeaukaart/enveloppen serie.

Heb je de vorige Cadeaukaart(en) gemist? Klik onderaan dit bericht op #Cadeaukaart-enveloppeSerie en je krijgt alle blogberichten uit deze serie onder elkaar.

Deze cadeau enveloppe heb ik gemaakt met het Studio Light mal STENCILJL05. Deze is niet alleen leuk om boekjes mee te maken, maar kun je ook gebruiken om een enveloppe-kaart mee te maken. De enveloppe is dan ca. 11,5 x 14,5 cm groot.


Als ‘deurklopper’ heb ik een 'Tim Holtz - Idea-Ology Ring Fasteners' gebruikt. Het vlindertje komt ook uit het JMA Die Cut boekje.

In de enveloppe zit een kaartje met wat rustiger designpapier zodat je hier een boodschap voor de ontvanger op kunt schrijven.

En de opening in de enveloppe? Die heb ik gemaakt door de punt van de snijmal nog een keer aan de andere kant uit te stansen! Zo kun je het kaartje er ook makkelijk uit halen.

De klep van de enveloppe wordt gesloten door magneetjes. Deze heb ik tussen het scrappapier en het cardstock geplakt.

Achterop het kaartje heb ik het leuke envelopje uit de JMA serie (Stansmal - MemoryDex Envelop - 01) geplakt. Deze heb ik gestanst uit designpapier. Normaal zou ik hem van cardstock hebben gemaakt en opgewerkt met designpapier maar dat zou te dik worden om in de enveloppe te schuiven.

Om de Rolodex-gaatjes in het envelopje te verbergen heb ik er een strookje van hetzelfde designpapier op geplakt.


De achterkant weer netjes afgewerkt met designpapier en daarop heb ik de handige ‘Joy! Crafts - Cutting & Embossingmal - Kaartenhang/standaard’ geplakt. Zo kun je de kaart toch plat versturen en kan de ontvanger hem open vouwen en neerzetten.


Alle randen van het designpapier en de plaatjes heb ik overigens beïnkt met ‘VersaMagic - Perfect Plumeria’.

Ik hoop dat ik jullie weer op een idee gebracht en bedankt voor het kijken!


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

 Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection 3.0 - Paperpad 15,2 x 15,2 cm - 05  Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection 3.0 - Paperpad 15,2 x 15,2 cm - 04 Studio Light - Just Lou Exploration - Cutting Stencil STENCILJL05  Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Stansmal - MemoryDex Envelop - 01  Dutch Doobadoo - Dutch Hobby Glue Ultrafine tip - Glue applicator (2 stuks) Vaessen Creative - Papiersnijder + riller - 30,5x15,2cm - 12x6        Florence Cardstock - Smooth (glad) 216 gr) - Blackberry TIm Holtz - Idea-Ology Ring Fasteners
  
    VersaMagic - Perfect Plumeria Scor-Tape - 1/8"X27yd (3mm tape) Scor-Tape - 1/4"X27yd (6mm tape)