Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zondag 13 september 2020

Merry Christmas

 Hallo allemaal!


Vandaag wil ik jullie een kerstkaart laten zien. Deze kerstkaart heb ik gemaakt met het super leuke stansblok van Studio Light. Deze worden ook wel My Favorite Crafting Book genoemd. Er zijn 4 verschillende soorten stansblokken. Ik gebruikte het stansblok met traditionele plaatjes.  Allereerst ben ik begonnen met een basismal, namelijk de Dutch Doobadoo mal 470.713.183. Deze heb ik uit kraft geknipt. 
Eén maat kleiner knipte ik uit het designpapier wat bij het stansblok in zit.  Ook heb ik nog een kleinere mal uit kraft en designpapier geknipt.
Deze randen heb ik bewerkt met een paper distresser.  

De randen van het designpapier heb ik nog extra bewerkt met embossingpoeder. 
Van WOW! is er een mixed media embossing brush, dit is een vloeibare versie van de versamark ink pad.
Deze vloeibare versie heb ik langs de randen van het desingpapier gesmeerd zodat ik er het embossingpoeder (Metallic Gold Sparkle van WOW!) overheen kon strooien. Dit geeft toch wel een erg leuk effect. 


Dit gouden randje vond ik zo leuk, dat ik dit ook met het plaatje van het peperkoekhuisje heb gedaan. Dit is een plaatje uit het stansblok. 
Vervolgens heb ik een aantal die-cuts uit het stansblok gedrukt en de randen iets bijgeknipt met een schaar.

Achter het plaatje met het peperkoekhuis heb ik een mooi stansmal van Craft Emotions geplakt. Dit is een fijn gedetailleerde mal. Dit stanste ik uit kraft om het geheel wat rustig te houden. 
In de hoek van het plaatje heb ik twee zuurstokken opgeplakt en een kerstster met foamtape opgeplakt. 

In de andere hoek heb ik een boom, twee peperkoek mannetjes en een tekst onderaan geplakt. Ook hierbij gebruik ik lijm bij de boom en foamtape op de peperkoek mannetjes. 

Als laatst heb ik nog een tekst (ook uit het stansblok) en wat sneeuwbolletjes opgeplakt.  Eigenlijk heb je zo een kaart klaar met weinig producten.  Ik vind het zelf ook wel eens leuk om een wat eenvoudigere kaart te maken, en die er ook nog leuk uit ziet.


Heel erg bedankt voor het lezen van dit blogbericht.
Hopelijk heb ik jullie inspiratie gegeven, en laten zien dat een creatie niet altijd heel veel extra's nodig heeft. 
Tot een volgend blogbericht! 

Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl .Als je op de afbeelding hieronder klikt, kom je meteen bij het juiste product terecht. 
Studio Light - My Favorite Crafting Book A4 - Traditional Christmas nr 96  Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Lola (18 x 18 cm) Florence - Cardstock texture 12x12" - Dark Kraft Paper Distresser - Tim Holtz WOW! - Mixed Media Embossing Brush WOW embossingpoeder - Metallic Gold Sparkle Ranger - Heat It Tool  Europese versie Stansmal CraftEmotions - border rond magic ice crystal Hobbyjournaal - Foam tape 12mm breed - 0.5mm Sneeuwbolletjes 


2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtige kaart! Groetjes Betha

hellendegraaf@gmail.com zei

Wat we een ontzettende mooie kaart