Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

vrijdag 11 september 2020

FacebookLIVE - Zomerse taferelen Reanna van Haren

                                                                         Hallo!

Ja, ik blijf het gewoon doen; herinneringenboekjes maken. In dit geval in mijn planner. Zo ben ik nu bezig met de foto's van de afgelopen zomervakantie. Terwijl ik daarmee bezig was, kwam de Summer Journals Specials set uit van Elizabeth Craft Design. Té leuk weer natuurlijk.... en na even twijfelen heb ik 'm toch aangeschaft. Jeetje, daar heb ik écht geen spijt van! In de set zitten heel veel stansen, veel ook die prima het hele jaar door te gebruiken zijn trouwens. Verder zitten er 10 (!) kleine stencils in én een geweldig leuk knipvel. 

Ik ging ermee aan de slag en heb deze bladzijde gemaakt: 


Ik vond deze bladzijde zo leuk geworden met dat zwart/wit en 1 accentkleur, dat ik tijdens de FacebookLIVE van woensdag 19 augustus een meisjesversie van de bladzijde heb gemaakt:


Voor bovenstaande bladzijden heb ik met Distress inkt en een van de stencils de achtergrond gemaakt, ook heb ik nog wat glitter toegevoegd. Verder was het een kwestie van stansen en plakken. Hoe je het busje maakt, heb ik in een eerdere live/blog al laten zien.

Tijdens de live heb ik ook nog een bendy kaartje gemaakt. Ook hiervoor heb ik een van de stencils gebruikt in combinatie met Distress Oxides. Het was voor mij (en naar ik begreep meerderen) een nieuwe techniek om zo het papier te maken, ik vond het superleuk om te doen! Toen het papier klaar was, was het een kwesite van knippen, stansen en plakken.


Wil je nog eens zien hoe ik alles gemaakt hebt? Dan kan dat via deze link:Bedankt voor het lezen/kijken en tot de volgende keer!

Liefs, Reanna


Hier vind je de gebruikte artikelen: