Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





vrijdag 19 juli 2024

Een blik op de zee

Lieve creatievelingen,

Het is weer tijd voor een blog berichtje van mij, en natuurlijk kan dit op deze zomerse dag niet anders dan dat het een heerlijke blik op de zee is. 


Ik ben met het prachtige papier van Alchemy of Art, Underwaterworld aan de slag gegaan. Een heerlijk zomerse lijn. Voor de basiskaart heb ik een mal van Studiolight genomen. Deze bestaat uit 3 laagjes, en deze heb ik opgeplakt met foam tape zodat er wat meer diepte op de kaart is ontstaan. Door dat er wat ruimte tussen de lagen zit kan je er makkelijk nog wat tussen verwerken zoals ik gedaan hebt.


Want bij deze leuke lijn zit ook een set met knipplaatjes. Deze hebben al een handig wit lijntje er om heen zodat knippen erg makkelijk gaat. Ik heb de plaatjes voor zien van een bruin randje met vintage photo inkt, zo krijgen de plaatjes een vintage uitstraling waar ik zo van houd. De plaatjes heb ik er tussen geplakt met de lijm van Art Glitter. Deze super fijn lijm droogt erg snel wat super handig is.


Natuurlijk heb ik op deze kaart nog wat van mijn favoriete gebruikt, zoals natuurlijk de tickets. Deze zijn er in zoveel kleuren dat er altijd een doosje is wat bij je kaart of projectje past. Ik heb deze achter mijn favoriete kaasdoek gestoken en om het af te maken konden een paar kleine schelpjes natuurlijk niet ontbreken.

Met een zonnige creatieve groet

Liefs Elske


Deze producten heb ik gebruikt:

  






1 opmerking:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtige kaart! Groetjes Betha