Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zondag 21 juli 2024

Life is sweet

Hoi,

In juni heeft Dutch Doobadoo de collectie Life is Sweet uitgebracht en ik wil jullie graag inspiratie geven met deze collectie.  


Voor de basis heb ik de Card Art A4 Mason Jar mal van Dutch Doobadoo gebruikt. Die heb ik op cardstock gelegd en de buitenzijde heb ik omgetrokken en daarna uitgeknipt. 


De binnenste lijn heb ik op het design papier uit de Life is Sweet collectie van Dutch Doobadoo getekend en ook dit heb ik uitgeknipt. Vervolgens heb ik de randen van het designpapier en van het cardstock met een paper distresser bewerkt en de randjes van het design papier beinkt met Vintage Photo Distress Oxide. 


Het leek me leuk om er een 3-luik van te maken die je ook dicht kunt doen. Voor de sluiting heb ik gewerkt met een magneetje. Dat heb ik eerst opgeplakt op de juiste plek voordat ik het design papier er overheen plakte. 


De basis is nu klaar en tijd dus om het geheel te versieren. Hiervoor gebruikte ik de plaatjes die bij de collectie Life is Sweet zitten. 





Toch was ik nog niet helemaal tevreden… Bij de Life is Sweet collectie zit ook een tekenmal in de Knippen en Plakken met Jaap collectie. Die heb ik horizontaal op een stuk cardstock gelegd met de punt naar links wijzend en de buitenste lijnen omgetrokken. Vervolgens heb ik de breedte van het drieluik opgemeten. Die breedte heb ik afgemeten en vervolgens de mal omgedraaid, zodat de punt aan de rechterzijde lag en ook nu weer de buitenste lijn omgetrokken. 

Dit heb ik uitgeknipt, de binnenzijde in het midden voorzien van dubbelzijdig tape en in de punten een gaatje gemaakt met de Crop-a-Dile. Aan de binnenzijde heb ik de gaatjes voorzien van een re-inforcer.

Het drieluik heb ik vervolgens in het middendeel geplakt. Met een lintje uit de Romantic Moments collectie van Jenine’s Mindfull Art zorg ik voor de sluiting.

De buitenzijde van band heb ik nog voorzien van design papier door 2x de binnenlijn van de mal op het papier te tekenen en uit te knippen. 


Ik hoop jullie met deze creatie weer geïnspireerd te hebben. 



Alle producenten die ik heb gebruikt, vind je in de webshop door op de afbeeldingen hieronder te klikken. 

Tot de volgende keer!