Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





maandag 29 juli 2024

Slime line met een tropische bloementoef

Hallo allemaal,
 
In deze vakantie periode mag ik jullie weer van inspiratie te voorzien. Ik heb een slimeline kaart gemaakt en daar de ovale stans uit het vouwmal set op verwerkt. In het ovaal kun je heel leuk een klein plaatje verwerken. De tekst heb ik op het designpapier gestempeld. Er een tropische bloementoef bij gemaakt en een paar enamel dots in het hoekje geplakt. Je vind de gebruikte materialen op deze slimeline kaart onderaan dit bericht. Veel plezier met het maken van deze slimeline.


Zulke mooie sierlijke letters in dit stempelset! Niet alleen leuk voor een verjaardag, maar voor elke gelegenheid is er wel een passende elegante tekst te vinden in dit set.

Ik hoop dat je weer inspiratie hebt opgedaan en tot een volgende keer na de vakantie!
Creatieve groetjes Ellie

De gebruikte producten die op voorraad zijn staan hieronder (rest kan besteld worden: even mailen naar HobbyVision!):

2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtig! Groetjes Betha

Alan Curtis zei

Dhr. Pedro is direct in pure lening en project(en) financiering privé/bedrijven die toegang zoeken tot fondsen op de kapitaalmarkt. Neem contact op met dhr. Pedro via e-mail: pedroloanss@gmail.com chat ook met hem via WhatsApp-berichten: +393510140339 Ze hebben me geholpen met een lening van 720.000,00 euro om mijn bedrijf te verbeteren. Het was gemakkelijk en snel toen ik de lening aanvroeg toen het moeilijk werd met mijn bedrijf. Dhr. Pedro heeft me zonder vertraging een lening verstrekt.