Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





dinsdag 2 juli 2024

Feest in de wei

 Hallo allemaal,

Of ik een kaart wilde maken voor een kinderfeestje van een tweeling, natuurlijk wil ik dat, maar: wat moet erop? 2 koeien en kaarsjes! Dat was even puzzelen: eerst dacht ik, ik doe dan wel alleen de koeien en kaarsjes moet ik nog maar even zien of dat lukt. Na de keuze voor de slimlinemal ging ik bijpassende mallen bij de koeien zoeken en kwamen de hooibalen en het hek erbij. Toen ik de hooibalen aan het stansen was, zag ik de open gesneden randjes in het hooi en kwam het idee om er kaarsjes in te steken. Natuurlijk in het echt niet doen, want brandgevaar moet je niet op willen zoeken, maar op een kaart mag een beetje fantasie en humor wel, dus een hooitaart voor de feestende koeien! Om de kaart nog een beetje persoonlijk te maken heb ik de leeftijd op het hooi gezet: '5'. Cadeautjes mogen natuurlijk ook niet ontbreken, want zonder cadeautjes geen feest voor kinderen ;)


Nog even een close-up van de kaarsjes op de taart, uhm hooibaal... Zo kun je het nog iets beter zien hoe ik het heb gedaan. Tip: steek de kaarsjes erdoorheen en plak ze op de achterkant vast met een druppel lijm of plakbandje. Als je de hooibaal eerst op de kaart plakt, let dan op dat je geen lijm of tape achter de openingen doet, waar je de kaarsjes op wilt gaan plakken.

(Koeien zijn op dit moment niet op voorraad, maar de rest wel: je kunt natuurlijk ook het paard van Eline of de feestvarkens gebruiken. Wil je de koeien gebruiken en bestellen, mail dan even naar HobbyVision, dan kunnen ze nog wel besteld worden.)

Ik hoop dat je weer nieuwe inspiratie hebt opgedaan en zie je graag terug met een volgend blogbericht!
Creatieve groetjes,
Lisanne

Wil je aan de slag met bovenstaande kaart, dan vind je hieronder de gebruikte materialen. Klik op het plaatje en je komt direct bij het product in de webshop.

2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel leuk! Groetjes Betha

Anoniem zei

Heel leuke kaart.klaar voor een feestje