Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





maandag 15 juli 2024

Fijne vakantie!

 Hallo allemaal,

Vandaag begint hier de zomervakantie, maar of we de zonnebril zo vaak op gaan hebben? Als het buiten geen zonnig weer is, maken we er binnen maar een zonnig feestje van met de zomerse Marianne Design kaartenmaakspullen. Nadat ik de bril uit dessinpapier geknipt had, heb ik met een ronde mal er gaten in gemaakt voor de glazen en die er in het zwart achter geplakt. Zo is de bril wat echter. De ijsjes zijn net echt en met wat fruit en een fris groen blad erbij, is de bril al aardig opgevuld. Wat blingbling van rhinestones en parels als afwerking en klaar is de zomerse kaart! 


Zulke leuke teksten in de nieuwe tekststempelset! Ook de fijne vakantie-tekst komt daarvan. Ze zijn niet alleen leuk op een kaart, maar kunnen ook goed bij foto's of in een journal.

Ik hoop dat je weer nieuwe inspiratie hebt opgedaan en zie je graag terug met een volgend blogbericht!
Creatieve groetjes,
Lisanne

Wil je aan de slag met bovenstaande kaart, dan vind je hieronder de gebruikte materialen. Klik op het plaatje en je komt direct bij het product in de webshop.