Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





woensdag 2 oktober 2024

Het is herfst!!

Lieve creatieve vrienden,

De herfst is nu toch echt begonnen, en stiekem vindt ik dit toch wel weer heerlijk. Dus ja ik ben natuurlijk ook aan de slag gegaan in het herfst thema met het prachtige papier van Alchemy of Art- Autumn Colors.


Ik ben begonnen met het snijden van het cardstock. Ik heb hier een mooie bijpassende kleur gekozen uit het mooie bijpassende kleurenpalet.


                                           
Als je de kaart open maakt is dit de binnenkant. In de kaart zitten twee tag`s die verstop zitten achter een laagje. Door het papier niet met lijm op te plakken, maar met tape netjes langs de randjes aan drie kanten heb je op die manier 1 open vakje waar je wat leuks in kan schuiven.



Dit is de linkerflap. Door een strook papier met tape aan de boven en onderkant vast te plakken en heb je een soort van open vakje waar je wat leuks tussen kan steken. Ik heb er herfstthee tussen gestoken.


In het midden zit een flap dat je uitklapt. 



Deze heb ik aan twee kanten beplakt.



Dit zijn de twee tag`s die ik in de kaart heb verstopt. En natuurlijk gecombineerd met een herfstbedeltje, 1 van mijn favoriete net zo als de postzegels. 


De ontvangster van deze kaart was er erg blij mee.

Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren om in het herfst thema aan de slag te gaan.

Met creatieve groetjes.
Liefs Elske 


 Deze materialen heb ik gebruikt:

 



 




 


                                   

2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel mooi en prachtige kleuren! Groetjes Betha

Ellen zei

Schitterend!