Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





vrijdag 11 oktober 2024

Marshmallow cadeautjes

 Hallo allemaal,

Met de nieuwe bagtopper van Marleen kun je leuke cadeautjes maken. Ik heb de zakjes van Marianne Design gebruikt en gevuld met marshmallows van de Hema, omdat die zo leuk met het papier meekleuren. De zakjes heb ik verder versiert met onderdelen van de nieuwe koekjesmallen en van het peperkoekhuisje. Heb je ook al gezien dat er weer prachtig bijpassend metallic papier bij deze collectie is uitgegeven? Erg leuk om details er wat meer uit te laten springen. Het doorzichtige zakje kun je vullen met iets leuks/lekkers, maar als je er een strookje dessinpapier achter doet, dan oogt het nog net iets feestelijker om weg te geven.


Wat een leukerd he deze sneeuwpop: je kunt hem goed zo op de bagtopper verwerken, maar natuurlijk kan die ook leuk op bijvoorbeeld de postzegelmal op een kaart.

Ik hoop dat je weer nieuwe inspiratie hebt opgedaan en zie je graag terug met een volgend blogbericht en morgen natuurlijk op de demodag!
Creatieve groetjes,
Lisanne

Wil je aan de slag met bovenstaande kaart, dan vind je hieronder de gebruikte materialen. Klik op het plaatje en je komt direct bij het product in de webshop.