Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

maandag 14 juni 2021

Facebooklive - Album van Slimline envelop met Tiets

                                                                    Goedemorgen allemaal!


Ik mocht 2e pinksterdag weer een live uitzending doen en heb toen een begin gemaakt met een slimline envelop album. Het was wel even wat voorwerk zodat ik goed kon laten zien hoe het in elkaar gezet moet worden, maar ik heb hier zo heerlijk aan gewerkt.
Het papier van Graphic45 - Elegance is dan ook geweldig mooi.
Meestal werk ik met kraft cardstock maar nu moest ik toch echt met zwart aan de slag want dat maakt het album echt chique!Eerst moet je de envelop mal 6 keer stansen zodat je 3 enveloppen kunt maken.
 Daarna heb ik de stans om erop te matten 6 keer gedaan en deze eerst gepimpt
voordat ik ze op de envelop geplakt heb.


De voorkanten wat uitgebreider versiert en de achterkanten wat dunner want ik ga altijd maar door en dan wordt het album veel te dik!Voordat ik de beplakte kanten op de envelop ging plakken, heb ik eerst lint op de enveloppen geplakt. Het is een heel eind wat je nodig hebt omdat je zo de pagina's aan elkaar verbind tot een album.Op het filmpje zie je hoe dit precies werkt en ook vind je bij de link de materialen die ik zoal gebruikt heb.Hier kan je de gebruikte spulletjes vinden: 

https://www.hobbyvision.nl/nl/23-05-2021-demodag-2e-pinksterdag-tiets-wolfard-slimline-envelop-met-graphic45-elegance.html

Ik hoop dat ik jullie zo weer heb kunnen inspireren!

Een fijne dag allemaal!

2 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

helemaal leuk geworden, zoveel details, geslaagd kaartje
grtjs,martina

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtig! Groetjes Betha