Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

dinsdag 15 juni 2021

Facebooklive - Art journal bladzijde met Craft O' Clock Basic Flowers

 Lieve lezer(es),


Op maandag 7 juni 2021 ging ik live om een bladzijde in mijn handgemaakte junk journal te maken. Onvoorbereid, maar ik wist wél dat ik de Craft O' Clock Basic Flower set wilde gebruiken. Dit is het uiteindelijke resultaat:


Deze bladzijde ben ik gestart door bloemen en bladeren te knippen uit de basic flowers and leaves sets van Craft O' Clock. Jeetje, wat zit er ONWIJS VEEL in zo'n set! 
(als je op de afbeelding klikt, kom je op de website van Hobbyvision uit bij het betreffende artikel)


De bladzijde zelf heb ik eerst bewerkt met gesso en daarna heb ik er rijstpapier op geplakt met gel medium. Om het papier te beschermen, heb ik er ook nog een laagje doorzichtige gesso overheen gedaan.


Ik vind het altijd leuk om wat textuur aan te brengen, dat heb ik in dit geval gedaan met het mandala stencil van de Art Journal Specials van Elizabeth Craft Desings en modeling paste:

 

Tijd voor kleur en dat werd acrylverf van Cadence. Ik gebruikte meerdere bruin/groen tinten en antiek gouden Gilding Paint. Dat deed ik op de bladzijde met een babydoekje.

    

Tijd om de bloemen op te plakken, deze had ik dus al geknipt. Om nog een beetje extra's te doen, heb ik de randen van de rozen bewerkt met VersaMark en heb ik er de Tin Roof Rusted embossingpoeder van Lindy's op gesmolten:

  


Voor het lijmen gebruikte ik de volgende spulletjes:

  

Tot slot plakte ik een sticker van de Art Daily serie van Finnabair op de bladzijde:


Daarmee was mijn bladzijde klaar:


Wil je dit nog eens nazien?
Dit is de link naar het filmpje op YouTube:

Dit is het filmpje:Zo, het is een heel verhaal geworden, maar zo heb jij wel alles compleet voor als je zelf aan de slag zou willen gaan. Als je dat doen, laat vooral zien in de Facebookgroep Create it with Hobbyvision!

Tot de volgende keer.
Liefs, Reanna

4 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel mooi! Groetjes Betha

hellendegraaf@gmail.com zei

Wow wat gaaf

jackelien zei

Prachtig gemaakt.
Groetjes Jackelien

vdkemma.blogspot.com/ammunella zei

Prachtiiiïiig gedaan weeral Reanna, super mooi en gaaf werk
Grtjs, Emma