Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

woensdag 23 juni 2021

Slimline kaart

 Goedemorgen allemaal,

Ik had mezelf eens uitgedaagd om  met de papier lijn van Craft O'Clock - Mind Mood  aan de slag te gaan. Alle design vellen in 1 en dezelfde kleur. Alleen andere afbeeldingen.
Nou ik kan jullie vertellen dat dat echt ontzettend leuk is!  Ik heb de nieuwste slimline mal van Studio Light hiervoor gebruikt (klik op de foto dan wordt je doorgestuurd naar de webwinkel).


Dit is ook meteen een slimline envelop mal maar ik heb deze keer alleen de basis mal gebruikt voor de kaart.
Ik ben begonnen met wat strookjes design papier te snijden en die op de basis de leggen. Ik wil nog wel eens verschuiven enzo dus ik plak nog niks vast.Toen heb ik een  leuke kader uitgeknipt of fotolijstje hoe je het ook noemt en daar heb ik het shaker deel van gemaakt.Op de achterkant heb ik dubbelzijdig tape geplakt.En daarop vast een stukje mica.
Lang s de randen heb ik strookjes dik foam geplakt.
En voordat ik het stukje design papier wat erachter moet vast plak, heb ik het midden deel gevuld met shaker materiaal. Ik heb ijskristallen gebruikt. In mijn enthousiasme alleen vergeten daar dus een foto van te maken!
 Heb wel een close up gemaakt van hoe het eruit is komen te zien.Daarna ben ik de kaart verder gaan afmaken , randjes met gesso bewerkt, en een mooie bloementoef erop verwerkt. Natuurlijk ook wat stansjes en sisal erbij op geplakt en uiteindelijk na 3 keer veranderen was ik er blij mee!

Ik hoop dat jullie ook eens deze uitdaging aan gaan om met 1 kleur te werken. Craft 'O Clock heeft diverse paperpads in 1 kleur stelling!

Hieronder komt de lijst met gebruikte materialen. 1 klik op de foto en je komt  op het artikel in de webwinkel!