Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

woensdag 9 juni 2021

SAND SEA

 Hallo allemaal,


Met het warme weer van afgelopen dagen krijgen we denk ik allemaal wel weer echt zin in de zomer zon! Hoe fijn is het dan om een dagje lekker naar zee te gaan om uit te waaien? Kun je niet naar het strand, dan is het natuurlijk ook heerlijk om in de schaduw lekker aan de knutsel te gaan met de nieuwe Marianne Design materialen met het strandthema.

Muis is opzoek naar flessenpost en heeft zijn kapiteinspet opgezet en de verrekijker in zijn hand. Ondertussen speurt hij ook het strand af naar mooie zeesterren en ziet hij zelfs een prachtig schip voorbijvaren. Zoals altijd zijn ook op dit strand meeuwen te vinden. 

Wil je een kaartje persoonlijk maken voor de ontvanger? Dan is kun je heel eenvoudig de leeftijd op de kaart toevoegen. De meesten hebben wel mallen van cijfers, stickers of houten getallen in huis liggen... Hier heb ik de leeftijd op de kurk verwerkt, maar het zou ook op de leuke strandpalen kunnen. De nieuwe materialen van Marianne Design zorgen weer voor veel knutselplezier en veel mogelijkheden!


Ik hoop dat ik jullie weer wat inspiratie heb kunnen geven met deze nieuwe collectie van Marianne Design en zou het erg leuk vinden om jullie Marianne Design creaties op Facebook in de groep Create it with Hobbyvision terug te zien.

Hobbygroet,
Lisanne

Geen opmerkingen: