Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zaterdag 25 september 2021

Best friends forever

  Hallo Allemaal,

Tijdje terug kocht ik deze mannelijke Missees van Karin Joan. Hoewel ik ze niet eens heel veel gebruik vind ik ze wel leuk. Nu eindelijk de tijd genomen om deze Andrew zoals hij heet tot stand te laten komen.


Aangezien er veel stansjes in deze set zitten is het even puzzelen om hem zo aan te kleden als je zelf mooi vind. Ik wilde hem iets stoerder maken dus heb papier van Tim Holtz gebruikt. Namelijk Kraft-stock. Dit papier heeft een onderlaag van Kraft. Als je de gestanste delen op schuurt komt dit kraft papier tevoorschijn. Dit kan je dan weer met inkt accentueren. Ik vind dat het daardoor een wat stoerder effect geeft aan je stansen.


Dit is hem geworden mijn Andrew. Met de stempeltjes die bij de set horen geef je het gezicht uitdrukking. Toen kwam de volgende uitdaging, welke achtergrond geef ik hem. Ik heb altijd een voorraadje achtergronden liggen die ik op de gelli plate heb gemaakt. Dat is voor dit soort gevallen super handig.


 Deze heb ik uiteindelijk uitgekozen. Ik vond hem wel stoer en qua kleur past hij ook bij mijn man.


Leuk detail van deze set vind ik het kraagje. Deze is zo ontworpen dat het een opstaand kraagje is.

Ik heb een tekst gezocht in de small talk Snarky van Tim Holtz. Uiteindelijk miste ik voor mijn gevoel iets wat de kaart compleet maakt. Daarom heb ik op het eindresultaat nog drie cirkels toegevoegd met de Distress Crayons en met een dopje van een lege fles een witte ring erin gestempeld.


En dan is dit het eindresultaat. Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren om de Missees te verwerken zowel de mannen als de vrouwen.

    Groetjes Mirjam


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Klik je op een afbeelding hieronder, dan kom je rechtstreeks bij dat product terecht.