Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zaterdag 25 september 2021

Just for you

 Hallo allemaal,

Deze keer een kaart die ik als voorbeeld voor challenge 113 heb gemaakt . Deze keer was het thema 'envelopje'. Dus ben ik aan de slag gegaan met de nieuwe Slimline Scalop Stans van Craft Emotions en het Fall Festival designpapier van Mintay.

De 2 stansmallen met scaloprand heb ik gestanst uit bordeau rood cardstock en de 2 mat lagen uit het designpapier. Deze 2 op elkaar geplakt en daarna onder het kleinste gedeelte foam tape geplakt en dit geheel weer op het grootste deel geplakt.De basis is nu klaar. Bij de stansmal zitten allerlei verschillende vormen blaadjes en eikeltjes en die heb ik uit verschillende kleuren cardstock gestanst.

Bij de JMA collectie zit een mooie mandala stansmal en die heb ik uit het zwarte cardstock gestanst. Bij het designpapier zitten ook leuke knipvellen met plaatjes. Daarvan heb ik er een aantal uitgeknipt. Ook heb ik plaatjes gebruikt uit het Florabook 3 van Mintay.

De mandala heb ik meer naar rechts geplakt en aan de linkerkant zitten alle uitgeknipte plaatjes en stansjes. Daartussen heb ik ook een strik van seambinding geplakt. Dit alles doe ik met een lijmpistool zodat ik zeker weet dat alles goed vast zit.


Het thema van de challenge was envelopje en deze heb ik onder de bloementoef gelijmd. Dit is overigens een stansmal van Studio Light, een Stamp en Die cut set. Een erg leuke set met een leuke stans van een envelopje en verschillende stempels. Nou dit was het dan al weer. Ik hoop dat jullie hier wat inspiratie mee op doen. 


Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer.

Alle gebruikte producten zijn te koop bij www.hobbyvision.nl. Door op de afbeelding te klikken kom je gelijk op de juiste plaats in de webwinkel.


       
  

 

2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel mooi! Groetjes Betha

Dora zei

Super leuk. Er is veel op te zien.