Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zaterdag 4 september 2021

Challenge Zee

 Hallo allemaal,

De challenge van deze maand is strand/zee. Nu had ik deze mooie stempel van Studio Light liggen omdat ik gek ben op visjes, dus die moest het worden. Het is een beetje lastig op de foto te krijgen maar het is een soort van schudkaart.

Ik heb de kaart twee keer gestempeld, en de visjes uit de ene afdruk geknipt en ingekleurd met Daniel Smith aquarel verf. Van de andere heb ik met een slimline stans van Studio Light een kaart gestanst. Deze ook ingekleurd met de aquarelverf. Hiervoor heb ik de kaart nat gemaakt en daar met een kwast de verf in laten lopen. Doordat de ondergrond nat is verspreid de verf zich heel mooi. Met een oud stempeltje met cirkels heb ik de ondergrond nog een klein beetje aangevuld. Met een cirkel pons heb ik er verschillende cirkels uit gehaald.


Op de achterkant heb ik achter de open rondjes kleine zakjes geplakt om schudmateriaal in te doen. Ik heb ze op maat geknipt en weer dicht geplakt met tape, omdat je er niets van terug ziet kan je iedere maat gebruiken die je hebt.


Als laatste heb ik dubbelzijdig tape op de achterkant geplakt en schudmateriaal in de zakjes gedaan en deze aan de bovenkant dicht geplakt. 

De rondjes die ik uit de ongekleurde kaart heb geponst heb ik ongekleurd op de goede plek op de onder kaart geplakt. Hierna heb ik de kaart op de onderlaag geplakt. Deze kan je met dezelfde set stansen. Wil je de set helemaal compleet maken kan je ook een envelop maken, wat super handig handig is voor deze wat grotere kaarten. Ik gebruik hier vaak wat ouder design papier voor, wat ik niet zo mooi meer vind maar voor een envelop heel mooi is. De tekst is een quote die ik op internet heb opgezocht en met een typemachine heb uitgetypt.
Bedankt voor je belangstelling. 

Fijne dag, groet Mirjam.

  

   
 
  
 

5 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel mooi! Groetjes Betha

Mirjam1702 zei

Heel leuk!!

Gerrittina zei

Wat mooi met die uitgestanste rondjes gevuld met schudmateriaal.

Annetje1967 zei

Wat een mooie kaart

Willy de Bruijne zei

Mooie kaart Mirjam