Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





maandag 13 september 2021

Joy

 Hallo allemaal,

Deze keer ben ik met het mooie designpapier van Crafter's Companion, Twas the Night Before Christmas, aan de slag gegaan. Dit papier is echt heel erg mooi en heeft prachtige afbeelding in de traditionele kerstkleuren. Ook heeft dit papier prachtige glimmende gouden details zoals stippen en tekst etc. Voor de vorm heb ik de verschillende slimline stansen van Craft Emotions gebruikt.

Ik heb gebruik gemaakt van het grote paperpad en het paperpad met 4 kleuren basispapier dat een soort van parelglans over zich heeft. De groene kleur heb ik genomen als basis. De maat hiervan is 21.5 x 21. Je maakt een rillijn op 10.5 cm op de kant van 21 cm.


Uit het designpapier heb ik een stuk van 21 x 10 cm gesneden. Uit goudkleurig basispapier is de sterrenrand gestanst. Deze 3 delen heb ik alvast op elkaar geplakt. Het lijkt of de sterrenrand niet recht vastgeplakt is maar dat hoort zo.


Met een cirkelstans uit cremekleurig designpapier een cirkel van 8 cm gestanst. Daarop van goudkleurig papier een sterrencirkel, ook een stans uit de slimline set.
Uit de andere slimline set komen de takjes en de besjes. De takjes zijn gestanst uit groen basispapier en de besjes uit wit cardstock wat beplakt is met dubbelzijdig tape. Na het stansen de beschermlaag van de tape gehaald en hier Silk Microfine Glitter van ECD overheen gestrooid. Even goed afkloppen en dan met je vingers de glitter in de tape wrijven zodat het goed vastplakt en mooi gaat glanzen. Het vogeltje en de kerststerren heb ik uit het designpapier geknipt en met foam tape op de cirkel geplakt.


Uit de set met kerstballen heb ik een leuke hartvormige bal uitgekozen en deze uit wit cardstock gestanst en daarna op kleur gebracht met  Distress Inkt Fired Brick. Het haakje is dan weer van goudkleurig papier net zoals het woord Joy dat uit de set van de sterrenrand komt. Bij deze serie van Crafter's Companion zit ook leuk gouddraad en deze heb ik aan de kerstbal gemaakt en onder de bloementoef vastgeplakt.
 Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer.


Alle producten zijn te koop bij www.hobbyvision.nl. Door op de afbeelding te klikken kom je direct op de juiste plaats in de webwinkel.