Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

vrijdag 17 september 2021

Find Happiness in the sun

 Hallo Allemaal.


Ik heb het geluk dat ik kort bij de winkel woon en regelmatig even lekker kan neuzen tussen alle gave spullen die er te koop zijn. 


De laatste keer dat ik dat deed kwam ik deze gave bloem van Crafter's Companion tegen. Samen met Distress Oxide maakte ik dit voorbeeld voor jullie.


Ik heb gewerkt op een stukje watercolour papier. En deze gedept in oxide inkt die ik op mijn craft sheet had gedept. Ik ben begonnen met de lichtste kleur. Dit een beetje gedroogd met een heat tool en vervolgens op dezelfde manier de andere kleuren toe gevoegd.


Op deze foto kan je de kleuren zien die ik heb gebruikt. Ik heb van ieder laag steeds iets minder kleur aangebracht om de eerdere lagen zichtbaar te houden. Je kan tussendoor ook nog sprayen met een beetje water om de kleuren wat te mengen.


De bloem heb ik ook gestempeld op watercolour papier. Ik gebruik het stempeltool van Vaessen. Dit is echt mijn favoriete omdat deze geen randen heeft en je daardoor ook groter vellen papier in je tool kan leggen.


Bij deze stempel set zitten bijpassende stansen om de bloem en de bijtjes uit te stansen.


Hoewel ik heel blij was met de stansen en de bloem er perfect gestanst uit kwam vond ik toch de witte rand te breed en kwam het daardoor niet mooi uit op mijn achtergrond. Daarom alsnog de bloem en de bijtjes met de hand uitgeknipt.


De bijtjes heb ik eerst een keer gestempeld op de ondergrond en daar heb ik de lijfjes op geplakt. Zo heb je toch de pootjes en hoef je deze niet te knippen.Tot slot de tekst van een stempel set van Jenine's Mindful Art Collection, een paar achtergrond stempeltjes langs de rand en de kaart gemat op een bijpassende ondergrond.

Ik wens jullie allemaal veel hobby plezier en een fijne dag, Groet Mirjam
Alle gebruikte materialen kan je bestellen bij www.hobbyvision.nl. Klik je op een afbeelding hieronder, dan kom je meteen bij dat product terecht.


  


   
  

3 opmerkingen: