Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zaterdag 18 september 2021

Facebooklive - Album Summer Breeze met Tiets

 Hoi allemaal!

Op 23 augustus mocht ik weer een live doen in de facebookgroep.  Ik had van te voren net dit projectje afgemaakt met het geweldige papier van ScrapBoys- Summer Breeze en dacht meteen dat is wel leuk om live te laten zien hoe dit in elkaar steekt.

Ze hebben in de winkel er pakketjes bij gemaakt zodat iedereen aan de slag kan. Alles zit er in om de basis en het design papier om mee te beplakken.


Het was een gezellig uitzending en ik vind het altijd super als er mensen zijn die geen idee hebben dat je met papier zakken etc. ook aan de slag kunt en leuke album mee kunt maken.

Hier mijn album waarvan de basis is gemaakt van een papier flessenzak:


Aan de voorkant een kleine shaker gemaakt met ijskristallen erin.
Verder met wat visnet, jute en bijpassende accessoires het opgevuld.
De meeuwen uitgeknipt  uit het bijpassende vel van  het design papier.


Hier zie je goed dat het album vol zit met pagina's, deze zijn gemaakt van kleine paperbags.Hieronder de diverse pagina's.
In de kleine paperbags heb ik labels gemaakt. Dit keer niet met lint aan de bovenkant maar ik heb een stuurwiel gestanst en die als bovenkant gebruikt.
het filmpje van de live uitzending vind je natuurlijk weer op ons YouTube kanaal.De gebruikte materialen staan weer bij elkaar in de winkel en vind je hier

https://www.hobbyvision.nl/nl/23-08-2021-tiets-wolfard-paperbag-album-met-scrapboys-summer-breeze.html

Ik wens jullie een hele mooie dag toe!

Geen opmerkingen: