Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

maandag 6 september 2021

Zeehonden

 Hoi creatievelingen,

Ik wil even met jullie delen hoe enthousiast ik ben over deze nieuwe Project Block SL-ES-DCB05.
Je kunt hier hele leuke kaartjes meemaken in zee thema vanuit de voorbeelden achterop het blok maar er veel meer mogelijkheden.
Ik vind het altijd leuk om het toch een eigen touch te geven. 

In plaats van horizontaal heb ik de basiskaart verticaal gebruikt en ik heb hem lekker vol gepimpt met de plaatjes die erbij zitten en extra stansen en frutsels.

Als je de kaart verticaal zet dan moet je de onderste rillijn negeren en de tweede doortrekken en die vouw je dan naar binnen. Ik heb een stuk cardstock van 24-12 cm gesneden en deze gerild op 12cm. Daar plakte ik de basis op en zo kan je kaart blijven staan. Als je de versiering niet te dik maakt dan kan de kaart dubbelgevouwen opgestuurd worden in een enveloppe van 13-13 cm. Dat kan bij mij dus niet meer ;-). deze blijft gewoon in mijn huis pronken.


Ik heb op de zeehonden eiskristall gedaan van Viva, dat kun je dus voor meerdere doeleinden gebruiken, niet alleen in de winter. Nu is het net of de zeehond nat is en glinstert er wat op je creatie.


Verder heb ik wat stansen op kleur gebracht met de verf Ultramarine Blauw van Cadence, is een fantastiche kleur. Die ga ik zeker op meer projecten gebruiken, klein beetje walnoot groen erbij om het op zeewier te laten lijken. En de bloemen heb ik met Distress Ink Price Ribbon aangezet. Hierin deed ik Artsy stone small, daarover glossy accent en een blauw kraaltje erin. 
Hier en daar nog wat schelpen en sequins voor het extra zee gevoel.


Ik hoop dat iedereen die dit block heeft er ook veel plezier aan beleefd en er zelf mee gaat spelen. Veel plezier met het maken van jullie creaties en bedankt weer voor het lezen van mijn blog.

Deze producten heb ik zoal gebruikt, als je erop klikt kom je in de webwinkel bij het juiste product.